Monday, November 14, 2011

adik's 12th birthday at Pizza Hut & Fruity Fruity

assalamualaikum

kena jugak up entry ni sebab adik fyna cakap this is the best birthday she ever had! =D

plan dalam seminggu jugak untuk suprised kan adik fyna ni..selalunya dia celeb birthday dekat sekolah..kali ni..1st time sambut dengan kakak-kakak yang gojes! ahaha

plan nak buat hari jumaat sebab fyna cuti tapi clash dengan date mimi nak balik UTM so terpaksalah hari khamis malam..sebab siang tu fyna kerja..

and 1st time jugak lah ayah bagi fyna and adik-adik ke sungai petani petang hingga malam..kalau tak..pergi pukul 11pagi pukul 4petang kena ada rumah dah! ahah thanks ayah sebab dah percaya along untuk drive ke sungai petani yang 45minit jugak perjalanan and time malam!

pizza hut..


adik and her fav soup!


time ni tiba-tiba mimi tutup mata adik..sebab dia nampak acik, adik fyna datang bawak cupcake!


nampak muka macam nak nanges ja haha..terharu la tu..
act adik dah lama nak cupcake untuk birthday dia..tapi fyna tak tau nak beli kat mana..


the yummy sesame street cupcake from Zay Krazycakes! seriusly amatlah sedap! and macam biasa fyna mintak kurang manis..topping dia sangat sangat sedap! 

posing dengan cupcakes!






 comot sudah


yummy

the food!





total up just rm80 lebih..

next!

Fruity Fruity

yes Fruity Fruity la..bukan Tutti Fruity tu...tapi kawan fyna yang kerja dekat village mall cakap Tutti Fruity akan dibuka di village mall soon! wah! tak sabar



SERIESLY
deco dalam tu sangat la comel..macam ala korean pulak..keh2..duduk situ lama-lama pon ok


dengar orang cakap aiskrim je ada sini..tapi yogurt pon ada la..yogurt sedap lagi dari aiskrim..tapi adik fyna yang tak makan yogurt for sure la cakap aiskrim sedap..haha..

toping ciput ciput je..takot nanti mahal! biasalah 1st time kan..ahhaha lepas ni nak letak topping penuh cawan tu lah..boleh? =P




senyum ja adik time balik..tak tidur langsung! k lah..tahun depan adik belanja along pulak k ..hehe

till then




18 comments:

nur anis said...

bestnya keluar happy happy dengan family..:)

✿ pink velvet ✿ said...

terliuq tgk cupcakes tu, huhu~

Mila Ahmad said...

EPPY BESDAY kat adik fyna
cupcake 2 memg cumell ^__________^

Yu HaHn said...

k.fyna mcm patung..c0mell :)

Ardini Humaira said...

whoaaa bestnye jadi adik fyna. nak jadi adik fyna la buleh tak? :D

YNA said...

akak yg baik :)

Chelsea said...

Fyna pakai lens kaler apa eh?Cantik.Sesuai dgn skin Fyna.

Aida Azryn said...

comel cupcake tu~ rasa sayang pulak nak makan. ;D

faradeeba said...

cantik la kak fyna...shawl tu lawa gile!

ceritakami said...

kak fyna chomel sangat dgn warna merah . match :)
nak nak lagi gambar akak fyna comot . cute .
HB adik kak fyna :) tak sebut kn nama lak befday girl tu.

budak penjara said...

cmne kali pertama bwk keta??hehe

khairul akmal bin azman said...

adik belanja along?
jeng3
hehe

EZAN IDMA said...

happy bedayy :)

storybyme~ said...

kak fyna comel..say hepi burday kat adik kak fyne..

PahitManeh said...

cupcake comel :3

starzieti said...

bestnye jadik adik kak fyna. :D

comelnyee gmba kak fyna yg comot tuh. hehe ~

shah said...

tak pernah mkn tuti tuti ni

Fid"s said...

Happy hangout dengan adik. Gua ada lovely family jugak. Merekalah penyeri hidup.