Thursday, November 24, 2011

30 hari cabaran blog : Day 3 – Your idea of the perfect first date.

assalamualaikum

Day 3 – Your idea of the perfect first date.

dulu i wish i had a date ala-ala macam dalam tv..makan di restoren mewah..naik kereta mewah..bestnyaaaaaaa..alah semua pon akan nak macam ni

but in real life...semua yang mewah-mewah tu tak kena la pulak dengan diri fyna ni..dulu fyna pernah lah di bawa ke restaurant mewah..kedai-kedai yang mewah..dah macam puteri raja!

tapi kalau kita tak selesa..tak kemana jugak kan

bersederhana lebih baik =D  

perfect first date? hmm

hangout just two of us..pergi makan..tengok movie..tu pon dah perfect act..

apa yang perfect is..if dia ada dengan kita..even just lepak tengok tv =D

im just a simple person..

bagi fyna..suprise date lagi best kot =D

kan?




3 comments:

Nurul Mazni Sawal said...

surprise date is the best.. suke walaupun akan kerap asking "nak g mane?", "dengan saper?" hahaha

Ezy Chiaki said...

1st date bse kontrol abes..
2nd date xde dh kontrol2..
saye la 2..
haha

zOeY zAu YaH said...

perkara spontan time 1st date lg indah dari bermewah yg lgsung tak selesa tu hihi...