Wednesday, November 23, 2011

30 hari cabaran blog : Day 2

assalamualaikum

Day 2 – Your favorite movie

fav movie? hmmmm banyak sangat..semua cerita fyna suka tengok..tapi kalau pilih 1...

Harry Potter!

fyna tak pernah terlepas tengok harry potter..dari yang 1st samapi lah yang last..so sad sebab dia dah habis..and sekarang SMV asyik tayang cerita harry potter ja..and tak penah jemu-jemu..ni fav adik-adik fyna jugak =D


dalam banyak-banyak series..fyna suka yang ni..no last memang terbaik..and this one pon best..=)

and bila tengok twilight fyna macam perasan macam pernah tengok edward pattinson..rupa-rupanya dia pon belakon dalam harry potter ni.if korang perasan..ada dalam trailer kat atas.=D and fyna pernah minat gila dia..sebab hensem kan..and more hensem dari dalam twilight..fyna tak suka dia dalam twilight..nampak kurus and tak hensem =.=

psssstt twilight breaking dawn esok! =D


siapa nak join cabaran ni..silakan =)

7 comments:

Daddylicious said...

mmg best layan HP ni stylo jalan ceritanya...

eiykaaayoii said...

kakk , twilight breaking dawn online watch dha keluar kot , tgk online lg best ;'> free lg

fyna said...

online tak best..kualiti xelok..hehehe xpuas hati =)

shah said...

cabaran apakah

Mie Hishamuddin said...

my fav jugak!! semua series mie ikut..smua buku mie bantai baca...=D

Hayati Buya said...

I'am HArry PoTtER FaNatiks Fann. kekeke.. takboleh lupa sampai bila2 eventhough HP dah habis. hehe kalau fyna nak tengok Harry Potter yang deleted scenes tu leh tengok kat sini :

http://kedinkyst.blogspot.com/2011/11/this-could-not-have-been-deleted.html

Rahayu & Syahrulnizam said...

Fyna apa hadiahnya. Hihi.