Wednesday, October 5, 2011

wordless wednesday : i miss my room ='(


20 comments:

kaizen said...

lawanyer bilik... dah mcm puteri raje punyer daa...

fyna said...

haruslah! hehe

→Helga DV's← said...

lawanyer bilik..fyna tak dok umh sendiri ke ?

fyna said...

duduk..tp kene tingalkan bilik ni and tido blik adik sebab nak teman my lil sis tido..dia takot tido sorg..=.=

cik aiLebiu said...

cantiknya tempat beradu...:)

yaya mongeks said...

sangat2 cntik kak... nak tdo sini leh.. akk tdo ngan adik akk yaya tolong tdo kat bilik akk... ahhaha

~a.t.h.i.r.a.h~ said...

cantikny bilik...
kalau la bilik sy mcm nie...
huhu

bella hamzah said...

cfantiknya bilik fyna.. cam bilik pengantin gtu.. :D

Mama Gee said...

omakaiii...lagi skit nk jadi bilik pengantin nih...

Aida Azryn said...

fuh! dah macam bilik suami isteri. hihi. :D

Phat said...

kalo phat tido kat sini kompom x bangun ni hehe

Mie Hishamuddin said...

waahhh..mcm bilik pengantin la sis! lawa..hee..

khairul akmal bin azman said...

tebaik la fyna..
cam bilik bakal pengantin..fabrik colour pun cun gak

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ chanteqnyer bilik fyna ... kalau org mau x keluar bilik lagidah ni, hehehe!

O'gosh said...

cantiknya bilik...

mimie kamisah said...

Macam bilik pengantin..
cantik.. :)

Laila Majid said...

amboiii cantik bilik ;)

Mehmed - said...

hmm katil empuk, ok selamat malam..

Mya said...

cantiknya! mcm bilik pengantin. hihi.

btw fyna, kebetulan saya ada buat entri pasal blusher, so saya ada link kan dekat entri awak yg cemana nak apply blusher tu tau. thanks in advance=)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/10/quick-tips-nak-wajah-berseri.html

shah said...

lawa bilik