Monday, October 10, 2011

tips dapatkan cutting badan cantik


Assalamualaikum

Sebelum ni fyna bagi tips untuk kurus kan? So kali ni fyna nak bagi tips macam mana nak dapat badan yang ada curve

siapa suka badan tak ada cutting? kurus pon leper je buat apa kan


Time fyna gemok dulu..badan straight je..bontot tak ada..nasib baik yang atas ada..haha..tapi agak tak best la kan bontot tak de..tak seksi la

So fyna try pakai krim besarkan bontot..tak berkesan pon..nak telan pil takot pulak

Then one day adik fyna suggest pakai korset..mula-mula pelik jugak..korset? really?
Tanya mak..mak cakap pakai je la..elok la time anak dara pakai korset ni..nanti dah kawen badan cantik la..ni tak..time kawen baru nak pakai korset..memeng akan terkeluar la lemak-lemak tu nanti..

And adik fyna pulak menghasut suruh pakai..siap cakap akak yang pakai korset ni badan cantik..macam kerengga..even anak dah 3..umur pon dah 40 lebih..tapi badan mengalahkan anak dara

So fyna pon decide lah pakai..


korset Premium Beautiful 



ni fyna punya hehe

mesti korang pernah dengar kan? memang femes korset ni..sebab kain dia lembut..selesa..and bagi bentuk badan curve yang sangat cantik

pengalaman fyna

1st day..nak pakai pon lama..sebab dia ada 3 pcs
tapi yang best dia lembut...fyna ingat korset Premium Beautiful ni keras..haha

lepas pakai rasa wah cutting cantik..macam kerengga..bontot yang tak ada ni pon dah ada..dia angkat lemak-lemak semua..rasa confident sangat..terasa macam kim kardashian kejap

pergi keje..duduk je kene tegak..posture dah macam model je..cantik je..sopan je..padahal kene push dengan korset Premium Beautiful tu untuk duduk tegak..haha

agak rimas..yela sebab dia agak ketat

bile bukak je dekat perot and peha mesti gatal..maksudnye dia pecahkan lemak tu..then tengok dekat cermin rampingnye perot

lepas seminggu pakai..dah rasa selesa dah..postur badan otomatik jadi cantik..perot pon tak de berlipat dah..bontot pon dah ada..breast pon macam membulat je..memang cntik sangat cutting badan..

so fyna terus je pakai

apa yang fyna dapat lepas pakai




sekarang bontot dah ada! yeay!
owh fyna dulu ada masalah keputihan =.= bila pakai ni otomatik hilang..love it!
cutting badan cantik..kalau dulu macam botol..sekarang dah macm jam pasir.. =)
bontot pon ada..breast pon bolat dan terbentuk cantik
penurunan berat badan..even fyna dah turun lebih 10kg..tapi korset Premium Beautiful ni still boleh pakai sebab dia ada cakuk yang boleh di adjust..kan save tu

tapi masa pakai ni kene minum banyak sebab kita akan selalu dahaga
and pagi2 memang membuang.. 

owh ya..baru-baru ni adik fyna ada dok complain pasal PAKAI BAJU NAMPAK PERUT BUNCIT ..siapa pun tak nak kan kalau pakai baju nampak je bentuk perot buncit..so fyna suruh adik fyna try pakai korset Premium Beautiful ni..mula-mula pakai dia cakap suah nyee...lepas pakai and tengok cermin..waaa..perut xde..ramping nyee..terus tak nak bukak..haha dia cakap nak tapi fyna tak bagi =P sayang ooo



me wearing korset Premium Beautiful



kalau korang nak tau lebih lanjut tentang Premium Beautiful atau berminat nak beli, korang bolehlah contact Kak Ayu. Kak ayu ni dah dapat banyak benefits hasil dari pemakaian Premium Beautiful ni terutamanya daripada segi Kesihatan. Sebab Kak Ayu dah ada anak 2. Tapi badan dia solid lagi. Pastu paling best, dia cepat sihat kerana dah 2x beliau menjalani pembedahan c-sect dan sekali pembedahan Appendiks!
In fact, sebelum kak ayu mintak fyna buat review tentang Premium Beautiful ni, beliau ada tanya fyna tentang pengalaman fyna pakai Premium Beautiful. Katanya kalau fyna tak puas hati, tak mendapat kesan positif, dia taknak fyna buat review. Sebab katanya biarlah dari pengalaman dan keikhlasan dari fyna sendiri.

ini adalah hasil yang fyna perolehi sendiri. Bak kata kak ayu, lain orang lain hasil dan pengalaman masing-masing. 

Tepuk dada-tanya selera. Tapi yang pasti, 

i like Premium Beautiful!
wuuuu kak ayu macam anak dara
boleh clik terus gambar kak ayu untuk ke website..or boleh jugak click gambar kak ayu dekat bahagian side bar fyna
 

Since memang fyna dah rasa semua kesan tu, maka fyna setuju untuk berkongsi di sini. 
Contact beliau at: 013 - 255 0727 / rahayu_rashid@yahoo.com

kepada yang badan besar and otw kurus..pakai la korset ni and berdiet..so that badan korang akan menurun and badan korang akan terus ada cutting yang cantik..xde mengeleber tak tentu pasal =)



and kepada yang dah kurus tapi cutting macam papan.sangat la di alu-alu kan try

seriesly tak rugi

till then
tc guys



31 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

wow...menarikk!

Mama Gee said...

belum mampu nk pakai PB..hik3

! ALF ❤ ! said...

Mahal ke ?? HAHA :)

sarah mohamad said...

ala .. nak badan cantik jugak tapi korset ni mahal kan fyna? huhuhu

bella hamzah said...

Erm bella atas bawah tak de lagi sedih wuu kalau macam bella nih yang kurus sangat 40 kg bole pakai ke?

ღ p!nk veLvet ღ said...

org pon dah beli korset ni kat kak ayu sminggu sblm raya aritu, hehe~

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ macam teringin la plak. hehe~

fyna said...

@bella boleh je sayang

qaseh said...

sy prnh pkai, smp skrg.. sethn je pkai full..
thn kedua pkai yg suar je sbb nk naik punggung..
rite kata fyna, yg kurus cubala utk dpt cutting wowowie.. sbb sy pon kurus like tiang tepon dlu.. huhuhu..

hanabunga said...

oh cam tau2 je perut hana mmg buncit.malu tau smp orang tanya "berapa bulan?"..sobsob

YNA said...

wlupun yna gemok tp buntot leper, huhuhu

Rahayu & Syahrulnizam said...

salam semua...hai, beautiful kak ayu here...hahaha perasan.

KESIAN FYNA KENE JWAB SOALAN UOLS PLAK YER. TAKPE, DIA DAH EXPERT DAH PENGALAMAN PAKAI PB NI. SO TAKDER MASALAH KAN FYNA. HEHE.

ok, as a general info... pb sesuai jugak utk yg badan kecik/kurus yer. mcm kata fyna la, to get the body shape & cutting. kak ayu punya punggung pun jenis leper. kalau pakai kebaya mmg tak berapa cunnn. hehe.

sementara masih ada rebate. bolehla beli dengan less lebih kurang RM225/set.

utk Pink Velvet: hehe, pakai ngan disiplin yer nyah. nnti bertunang jemput i tau...heheh

anything senang sms kak ayu. sbb jarang online, ada baby kecik kan.

013-255 0727

Bloglist Linka said...

wah..seronoknye..tp kalau bwh da ketat..tkut nnt push bhgn dada pulak...errr

teha said...

wow ! patut laa body fyna cantekk !

Mya said...

dgr by review bagus. tingin nk pakai...

cik LyLy said...

alaa, akak memang dh originaly cantik. tak pkai ape2 pun dh nice !

kyra said...

still student,,xmampu nk bli lg,,huhu..pnh pkai corset,,,tp biasa je xde perubahan pn...PB nmpk menarik but xmampu lg nk bli

Nor Izzatul Izrin Binti Zakaria said...

fyna... bpe set yg fyna beli tu??

Cik Yatt said...

dah keje nnt nk beli la..

anis . afifi said...

klau bdn cntik then muke xcntik xleh bwk ke mana jgk..so,hrgailah ape yg dh sdia ade... lastly..pk kn... :)

anis . afifi said...
This comment has been removed by the author.
fyna said...

@anis : nak bawak ke mana? ini untuk kepuasan diri kita sendiri..kalau badan cantik kita akan confident..xkan sentiasa nak dok di takuk lama..muka xlawa? xbaik ckp mcm tu..sebab allah dah jadikan semuanya sempurna..=)

@nor izzatul : xpasti pulak..sebab dah lama beli..kak ayu cakap harga ikut badan jugak sayang

Ain SSB said...

Orang kata Premium Beautiful ni mahal ye? huhu.

Btw Kak Fyna, thank you cakap blog Ain cantik...hehe. Ain usha template online...tapi kena banyak edit jugak. huhu.

impiana mayana said...

kak fyna..... mahal laaa PB tu... T___T nak ade curve mcm akak jgk..

Rahayu & Syahrulnizam said...

cantik dan tak cantik sgt subjective. tapi kak ayu sukakan kecantikan. dan memang allah dah jadikan naluri manusia terutamanya wanita sukakan kecantikan.

*MAKLUMAN:
sekarang masih ada rebate. akan tamat pada 30 OKTOBER 2011 ni.

- normal price RM2400 - RM2600
- rebate price: RM1900 - RM2300

**CASH / Credit Card / RHB Loan shj. Tiada pembayaran ansuran.

really appreciate serius buyer. kalau mmg nak beli dan ada bajet, pls SMS body measurements korang:

puncak dada
bawah dada
pinggang
puncak punggung

KAK AYU: 013 - 255 0727

Anan Azri said...

breast pun bolat ahahaha xleh bla

a u n i said...

haii akak fina..klu gemok gedempol mcm saya agak2 berapa lama klu pakai??hehehe..tp mahal kan??
tlg follow sy yer... http://aunipijaksemut.blogspot.com/

ndismail said...

sorry fyna nk tnyer braper harga korset tu??? td org bkak log yg fyna bg tu... terkedu kjap tngok harga nya... betoi ker tu harga nya??? dua ribu lebih price nya...

fyna said...

knapa ramai cakap fyna nak kawen ni? =.= mana ada lah

ndismail : ha..betol la harga dia tu..hehe memang agak mahal

Anonymous said...

Tk best la tk de ansuran. Mai beli DX Lingerie Elken sbb lg bgus dn ade ansuran! dlm elken byk plak org Hai O, bila test terus beli DX Lingerie Elken sbb perbezaan yg amat ketara!

FreakingChic said...

http://freakingchic.blogspot.com/2012/10/hai-hai-haii-premium-beautiful-is-here.html

Minta Singgah Di Blog Ini~! Jika Berminat, Boley lah Hubungi nombor yang tertera di blog dan berikan nombor pin FAGANOTE03 kepada nya..