Friday, October 21, 2011

thank you so much!

assalamualaikum

fyna nak ucap thanks kepada 2 orang blogger yang sangup bersusah payah untuk fyna..cewah..ahaha..sebenarnya nak buat sendiri pon boleh..tapi kalau gift dari orang lain..lebih best kan? 

kalau fyna buat entry banyak pulak yang komen tentang banner fyna..keh keh ..ingat korang tak nampak ..

so

1st fyna nak ucap thanks kepada fiq hensem sebab buat banner untuk fyna..act saja fyna gatal suruh dia buat..tak sangka pulak dia agree..wah! teruja jap..haritu jugak dia bagi banner untuk fyna..



2nd kepada myra si ayu ..act tiba-tiba dapat message dari myra..dia cakap nak sponsorkan header untuk fyna..wah...siapa tak nak kan? kalau tengok..myra ni dah banyak buat header yang cun-cun tau..so dalam satu hari dah siap..amboi cepatnyee hehe..mula-mula dia tanya fyna nak macam mana..so fyna cakap..suprised kan fyna..wah! memang suprised pon!




hmm..i wonder why they both choose the same picture? hehe

oh ya..korang jangan cakap fyna nak promote diorang pulak..tak..diorang tak suruh pon.fyna je nak ucap thanks sebab rajin melayan kerenah fyna ni..haha

kalau nak header yang cun..boleh tempah kat diorang..tak mengecewakan..=)

till then
tc guys

11 comments:

hanabunga said...

amboih antara dua orang tu ada chemistry betul.siap pilih gambar yg sama lagi.wewitt! :)

myravea said...

hewhew..myra pilih gambar tu sebab nak matchkan dengan pink, cari-cari then at last gambar tu jugak jadi pilihan hati..hihi

Thanks for this entry sis <3

FaFa said...

comel sangat ! hehe. baek hati dua-dua sebab sponsor header :)

sya fieqa said...

wah! so cute la sis..
rasa nak jumpa ngan akk buleh?
piqa dok sg.petani..
ipgksah
;)

NuR 'aQiLaH said...

depa lawa untong laaaa.. T_T

Nana Jay said...

header kak fyna lawa ! :)

fiDooo said...

huhu... kupu kupu seh.. atau angel nieh?

Jemput ke: Adil ke tak? || kisah kambing tapi ?

naf. said...

comelllllll :D

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh cunnyer :)
fiq tu mmg berbakat ... header die sume cun2, hehe~

MiSz fiFiEyQa said...

chantekk...nampak macam fairy pulak!! =)

Nurul Mazni Sawal said...

dua2 header cantik.. love it.. sys fyna ag comellllll.