Saturday, October 8, 2011

owh tidak

assalamualaikum

awal tahun dulu..dalam bulan 4 macam tu..fyna buat 1 lagi akaun..and kononya nak la close akaun fb sekarang ni..sebab tak tau lah kenapa fyna tiba-tiba jadi femes..dalam sehari dekat 100 orang add fyna..sekarang rasa tak pelik la..dulu memang rasa pelik sebab fyna bukan siapa-siapa dulu

so fyna main aprove je semua yang add...ingat nak cukupkan 5k terus close.tapi tah la..rasa sayang pulak dengan akaun fb sekranag...so fyna tak jadi close..so jadilah lambakan strangers dia akaun fb fyna..so dengan bersusah payah fyan delete samapailah jadi 2k..ceee kononya yang ada ni semua yang baik-baik lah

tapi biasalah ada jugak yang tertingal seorang..

owh ya.kalau korang tak tahu..fyna memang aktif formspring..dari dulu sampai sekarang..formspring sengaja fyna publickan and bagi anon tanya sebab yela..sometime ada yang nak tanya tapi malu..ada yang tak ada fb tapi nak tanya fyna..so fyna jawab je semua soalan-soalan kecuali soalan spam..itu memang fyna tak suaka


and if korang perasan..blog memang fyna tak bagi dah anon komen..sekarang formspring pon fyna dah tak bagi anon komen..oo sesedap hati je mengkondem ye..tapi tak nak tunjuk muka..yang bestnya siap bagitau dia tu fren fyna dekat fb.and belek status fyna dari awal tahun..ambek tahu siapa adik-adik fyna..waaa obsesses nya! dah fren dengan fyna dekat fb..why la you tak inbox fyna je adik? kenapa mesti ke formspring? sebab malu nampak muka? takot di block fyna kot..sebab kalau block tak bolehla nak tengok update fyna lagi kan..tak gitu? CERDIK jugak ye..dalam diam aku mencintaimu la ni? ahaha

tapi sory la..kalau nak condem fyna ok lagi..tapi kalau nak condem adik-adik fyna..jangan harapla ye..

owh ya si adik ni kononye nak repeat sekali soalan di foprmspring sebab fyna tak jawab soalan dia..


  

nak tau tak? dia tak repeat balik pon..kenapa? sebab fyna terus tukar setting..tak bagi anon tanya lagi..haha mesti dia ternganga kan? tau pon tak berani....adik..adik..lucu lah pulak

of cos la dia mesti baca entry ni..sebab dia kan peminat fyna..so that adik..geram la sorang-sorang..maki la sorang-sorang..kalau berani meh face to face meh..

eh jap..
berani ke? 


15 comments:

NanaStrawberry said...

likeeee! para anon ne, cakap je lebih :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

haish! mcm2 lah depa ni ... kalau bende betul, niat betul nak tanye, pe masalahnyer tanye je dgn identiti sendiri kan? kalau x puas ati pon, better guna je identiti sendiri, baru BERANI namenyer ... kecian adek pengecut 2, hehehe~

khairul akmal bin azman said...

haha...dia jeles la 2..
ape de hal..
blog poyoness back up dari belakang
haha

fifitiez said...

lol,adik ni dah femes pulak..sis,meh sini i kutuk u so dat u pun boleh tayang muka i kat blog u..hehe..boleh tak camtu?

♥Aien Najwa♥ said...

kuang2..gb dulu pown saye mcm 2..nk dekat 100n lebih add..last2 tukar setting yang boley add just friend of friend..kuang2..

formspring 2, dier jeles ler tuuuuw..kah2..

oshinz said...

tak faham la dengan anon ni. kecoh serupe mak enon jugak kot.. hehehe.

hanabunga said...

kesian kat kak fyna kan.Sabarlah eh.alah dia jeles lah tu kak fyna cantik sangat :)

Amy Amira said...

sy pon dah tukar setting gak,privatekan friend request tp maseh...je org add sy,hi3

Amy Amira said...

sy pon dah tukar setting gak,privatekan friend request tp maseh...je org add sy,hi3

muLan mia said...

fyna kalau marah.. makin comel.. lalalala..

GnieSyazni said...

anon yang mcm ni memang ckp berapi-rapi..tp pengecut sbnrnya...huhu..

Ain SSB said...

Nampak sangat tak beranii! manusia zaman sekarang ni...hmmph!

Tasha said...

hehe,ske kondem2 tp follow segala ape fyna buat...peh,pathetic kot!

Mya said...

err... sabar ye fyna =)

Fiq Fikri said...

awat tak gune kitenye header sampai hati :D