Sunday, October 16, 2011

mari download adobe photoshop


assalamualaikum

ramai yang tanya fyna mana nak dowload adobe ni..dulu fyna tak tau..sekarang fyna dah tau..tapi yang ni portable tau..

mula-mula click link di bawah ni..


lepas download dia akan masuk dalam 1 folder..
macam fyna dia masuk dalam folder download dekat C:



lepas tu click adobe tu then dia akan keluar macam ni


then bukak folder tu..cari photoshop.exe


lepas click..biar dia extract


done



lepas ni fyna akan ajar adobe ye...heeh dulu nak ajar tapi adobe tak ada..lepas ni mari mengedit gambar..

kalau tak boleh tu..ada la bnda lain kene install dulu sebelum nak install adobe..jangan tanya fyna pulak..fyna tak tau =P

till then
tc guys

13 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

software ni org dah ade kat laptop, tp x penah bersentuh, punye x reti nak gune, hahaha~~

d2z said...

nih x kena saman kaa nih? :-\

cheq sue dieyha said...

Fyna,nape sy buat jadi keluar winzip.x keluar pn pic mcm buku tu..nk bt mcm mn ea?

fyna said...

instal winzip dulu!

Hayati Buya said...

Fyna, kalau nak refer tutorial kat blog saya ada tau. Feel free mari la visit. heee ^_^"

http://kedinkyst.blogspot.com

Ardini Humaira said...

dni tak reti gune uwaaa

sitiaishah said...

fyna why saya punya dia kluar "this application has failed to start because AdobeLinguistic.dll was not found"

sikatkusut said...

knape tak keluar eyhh. dah siap download lpas install x kua pon adobe.

zatiey nureyza said...

da siap tp x kuaq pown yg last page tu ?

ain nur salehan said...

err , yg cs5 punye tak de kea ?

DD Deanna said...

salam fyna naper saya x bleh nk adobe pas download???

Mieyka Zaqyah said...

akak yg ni bayar punye eh ?

junichi said...

assalam.. saya xdpt donlod la photoshop ni.. tlog dptkn semula boleh tak? terima kasih