Wednesday, October 19, 2011

ice cream magnum classic

assalamualaikum

i loveeeeee ice cream..tapi certain-certain ice cream lah..minggu lepas fyna ada try ice cream magnum..dah lama tak makan



rm3.90 kot

the packaging so classic kan..nampak macam mewah je

and bila fyna un-wrapped..bau chocolate tu menusuk hidung..yummy..the taste is so delicious!

this ice cream sangat tebal ok..tak macam ice cream lain...tak boleh nak sumbat dalam mulut korang tu,ahaha

the dark chocolate so crunchy! 
bahagian dalam..vanilla its so creamy..it melt dalam mulut..

fuh..teringin pulak ice cream malam-malam ni

you guys should try tau!

but a bit sugary bagi fyna..kena minum air mineral banyak-banyak lepas tu..agak tak selesa mulut rasa manis-manis

but overall..i quite like it =)



kan dah comot!

ahahaha



17 comments:

kaizen said...

comotnyer dak nih mkn.... hehehehe

Mya said...

saya dah makan yg almond. pun sedap tau! =)

hanabunga said...

hana belum try lagi.waah kak fyna buat hana nak try sgtsgt ni! :)

Bloglist Linka said...

hihi kiut je... u pakai lens ape tu fyna?

Fiza Noor said...

same to me la. rasa manissgt.so, prefer aiskrim choc walls yg harga rm1.50 drp yg ni

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sedap! nyam3!

Ain SSB said...

Ain tak rajin sangat makan aiskrim...sejukkkkk! huhu. But the way Kak Fyna described it macam nak makan satu skang! huhu. And 0oh, gambar bawah sekali comel jeee! :)

sarah mohamad said...

wahhh wahhh fyna makan eksrem heheh :D tapi memang lepas tengok iklan tu teringin sangat nak makan. masalhnya saya selalu keluar malam jek, nak beli pung macam sejukkk hehehe

mimie kamisah said...

Last week mimie ada makan ice cream classic nie. Actually dah lama dah ngidam nak makan..selalu tengok kat iklan je.. memang nampak sedap dan bila makan pun memang sedap... hehhehehehhe.. :)

O'gosh said...

sedapnya..kene serbu kedai jap g ni...

Alan said...

comelnya dia makan aiskrim hahaha

Sarah Hanim said...

yay sy da mkn ice krim ni !
huhu
new header sis cun ah <3

cik chinta said...

kat sni lom sampai la eskim tu

Fadhli said...

mcam sedap je aisyrim tu fyna..mesti sdap makan ptg nanti...ada dpt layanan istimewa tak makn aisrim tu..

Noor Homemade Coklat said...

lama x makan magnum uuu...teringin2..=)

JarN Eha said...

sya dh mkan..mmg sdap!!!!!

elly stylista said...

haha.lawak la fyna.sampai aiskrim pun fyna review.tp mmg sedap aiskrim cuma mahal nyeeeeeeeeeeee.boleh beli nasi ayam :P