Monday, October 24, 2011

cute little pack from KAO Malaysia..thank you so much!

assalamualaikum

bulan lepas fyna dapat email dari KAO Malaysia.. diaorang nak hantar 1 product baru unutk di review..so fyna pon agree je lah...fyi fna tak pernah pulak daftar dekat website dia or daftar apa-apa..maybe sebab fyna dok promote barang dia biore face milk yang memang ramai dah cuba and suka tu kot hehhe =P

ada jugak yang tak tau and maybe tak pernah dengar jenama KAO ni..KAO ni dari jepun and ada cawangan di Malaysia ni..

KAO jugak ada banyak product yang diorang keluarkan..nak tau lebih lanjut..click website diorang

ini email yang fyna dapat..




maybe banyak email diorang hantar dekat blogger  lain..and fyna salah satunya..terharu ok =) fyna ada google pasal biore makeup remover for eye & lips..tapi tak banyak yang review pasal ni..adalah kurang dari 5 orang..

so khamis baru ni fyna dapat 1 pakaging.kotak besar! samapi ofismate fyna cakap ada bom dalam tu haha..act mula-mula fyna dok fikir jugak..fyna tak beli apa-apa pun dari internet..lepas belek korak..dia tulis KAO Malaysia..baru fyna ingat

lets see apa yang fyna dapat


besarnya kotak!


=)


 ada surat cinta!


owh description


gali-gali jumpa this cute pack 


my name!


oh my! harta karun!

thanks KAO!

fyna dah guna pon..and i love it..much much better dari makeup remover botol purple tu

will review this product soon..

8 comments:

Ain SSB said...

Woahh bestnya dapat harta karun!! :)

O'gosh said...

wah...cepat2 review k...

naf. said...

yuhuuuuuuuuuuuu best best

Lieyana Ahmad said...

hai dear, i ada tag u dekat entry i. jum ke sini n join the quiz. happy blogging, sweetie . :)

http://yukinoshukurimu.blogspot.com/2011/10/tagging-game-x.html

sarah mohamad said...

ahaaa .. baru je ingt nak beli this produk tapi tak sure lagik heheh

hanabunga said...

waah besnya cam gini.nak jugak :)

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

wah bestnya delivery tu..macam comel je kan?hee..mana da comel la,blog kak fyna ag lawa dan cantiknye :)

PinQib said...

wah.. blgger femes dpat benda free jer