Thursday, September 1, 2011

tutorial : hana tajima hijab inspired

assalamualaikum

selamat hari raya semua..
sebelum nak cerita pasal raya..fyna post tutorial ni dulu k..sebab ramai tanya and fyna tak sempat buat tutorial ni sebelum raya..sory..
video ni direcord malam raya pertama, pukul 12.30 malam kalau tak salah..
so korang akan nampak makanan yang terhidang di meja..heheheh sebab video ni direcord dekat meja makan

so style ni korang boleh la pakai time pergi open house..sempat lagi ni =)

enjoy






"



owh ya..btw this style dapat time fyna tengah rimas-rimas lilit shawl dalam kereta time nak pergi bazaar..thne adik fyna tolong adjust kan..and dapat la style macam ni..so style ni adik fyna la punya style..
mimi.. =)

good luck!

p/s : fyna dah disable comment from annon..sebab ada yang nasihatkan fyna..bila anonn dah beri kutukkan berkaitan dengan family..rasanya dah tak elok..betol tak?


till then
tc guys

17 comments:

i'm ezza haniza said...

cunnyeeeeeeeee!

wawa abdullah said...

nice!! nnt boleh try ni..huhu :)

Cik Wanyy said...

sis fyna cantik :)

Aida Azryn said...

thx sharing. <3 ;)

biela lah said...

cm xover sgt ni..
blh try .hehe =)

hnyyCHA said...

tq bagi tips :)

Nurul Mazni said...

dah pernah buat.. memang suke style nie lagi.. :)

farah said...

Thanks for sharing btw you're so gorgeous.

anis nezan said...

akak..nk request boleh?
boleh tak buat makeup tutorial untuk g kelas,kuliah for student...like natural and bukan yg vogue2 tu :p.
kang orang ckp nk melaram ke belajar.sye tahu akak boleh buat se simple mungkin :)

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

ღ p!nk veLvet ღ said...

fyna ade buat tutorial yg raya ke-2 org dtg umah fyna 2 x? yg 2 chanteqlah style die :)

::cik asha:: said...

fyna pakai shawl cantek la..nnty nak try la style ni..hehehe..

Uchi kay-f @hmad said...

hana tajima malaysiaaaaaaa!!

fyna said...

@ ღ p!nk veLvet ღ : xde lgi..nanti fyna buat

raihana latif said...

cntek...nti bley rai try...ade tgk tutorial kt youtube...=)

zeyrabubu 2619 said...

akak , at mana nak dapatkan macam iner kepala yang hitam cm akak pakai tu ? Hee xD

iedchan said...

Cantiknyee.thanks wat tutorial