Saturday, September 10, 2011

tutorial : back to school makeup

assalamualaikum

ada yang req untuk fyna buat tutorial makeup yang sesuai untuk ke collage..al maklumlah sekarangkan musim semua balik ke sarang..eh ke kampus..hehe

so..new semester..new look..

fyna ada buat 2 look..



1st look :
 sangat soft..tak menonjol..fyna guna warna soft je..don worry kulit helap pon sesuai =)




2nd look : 
kononye lah kan..lepas class korang nak pergi berdating or hangout dengan member and nak sedikit menonjol...tak payah bunag makeup tu..just letak sikit lagi color untuk bagi mata tu menonjol sikit =)






hope you like it =)
good luck!

till then
tc guys

17 comments:

puthree.shahirah said...
This comment has been removed by the author.
puthree.shahirah said...

fyna cantik

cik chinta said...

fyna, lenkali kasitau skali ape jenis konteks lens awak pakai, nak jugak

nuruashia ♥ said...

wawhh..nuru nk try tapi xde alat solek..cmne tu sys?? ahahha

Cik Nut said...

fyna shantek..suke sgt2 tgk =)

Cik Suheela said...

fyna cun!

pashminah tu santek ler kaler dia..beli mana??;)

Alya Arissa said...

pandai guna wrna kuning.... icit kut gn wrna kuning dn xprnh try lnsung...yg ni cntik..rasanya nak try juga,tq...

CIK JATT said...

cantik! pandainya fyna mekap

Aida Azryn said...

yeah! nak try ah gak. ^^

Umie Artoqiemie said...

mabeles.. kesian aku tak reti mekap.

starzieti said...

arituh baru beli eyeshadow kaler kuning n cokelat. boleh try nt. yay ! :D

Mya said...

simple and nice sangat =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sesungguhnya kamo sgt2 la comel ..suka cara kamu berhijab n style jugak makeup..so sweet ya..

Sabrina said...

Fyna...nk request satu tutorial leh x? Sy slalu tgk makeup pmpuan bertudung macam cerita nur kasih or model tudung kedai radiusite tu. Die memakai makeup mata yg dark. Yg eyeliner atas bawah hitam tu, penuh dekat mata. Perasan x? Cantik la makeup mata tu.... Mata nmpak redup je....

alana zainal said...

fyna..nape nampak mata fyna mcm lagi berbonjol?

fyna, kalau guna kaler macam cream okay tak? sebab tak berani nak pakai kuning..T_T

Ned said...

hmmmm so cute...nak sign, haha

(http://sindiketeksotik.blogspot.com)

mira@mia@yong@kakya said...

kak fyna, nk tny, shawl dlm tuto nih kak fyna beli kt mana ek? online ke?