Tuesday, September 27, 2011

review : white eyeliner

assalamualaikum

since ramai yang tanya white eyeliner apa fyna pakai..so harini fyna nak tunjuk..fyna pakai cap murah je..sebab fyna baru menjinakan diri guna white eyeliner ni

fyna pernah guna eyeliner from silkygirl..dah lama..bertaun2 lepas..tak best! yang terbaru tak tau la kan..tu dulu

sekarang?

fyna guna ni haa


ROLL ON EYELINER WHITE RM 5.00/PCS

beli dekat sini

nak tau pekat dia macam mana tengok dalam tutorial arabic makeup

bagi fyna..ok la..tapi dia tak tahan lama..kena apply banyak kali..but time fyna buat arabic makeup tu..dia macam dah cair..sebab tertingal dalam kereta..haha so tetiba best la pulak warna dia kan..

if korang nak mata besar..wajib beli eyeliner putih..

nanti fyna buat tutorial mata besar..insyallah =)

so kalau ada sesiapa yang nak sugestkan white eyeliner best2..boleh leave a comment ok..fyna pon nak cuba yang baru..sorylah sebab fyna baru cuba dua..hehehe

till the
tc guys

7 comments:

Huda Luna said...

fyna!
try elianto white eyeliner.
color dia superb ok!

wana_abdul said...

tq sis 4 da info....cepat2 ckit wat tuto mata besar...like it..ehehehe

hanabunga said...

hana pun pakai white eyeliner yg tu jugak winks~

nur anis said...

saya tak reti pakai eye liner putih tu..cepat buat tutorial ye..:)

cik chinta said...

white eyeliner faceshop. best. pasal fyna la sy meroyan carik white eyeliner yg gliter gtu. skali masa jalan ritu masuk faceshop ada sale, tye promoter, dia tunjuk, trus beli, best tau. tonyoh skit je da cantik. skg rm10 je.

farysa said...

farysa guna yg elianto nye.eyeliner die even yg black pn best.pekat.

mia said...

dear, ada buat review blog fyna ni :)

highlight-blog-blog-make-up-review