Friday, September 9, 2011

review : Elianto Shine Up Lipstick

assalamualaikum


Elianto Shine Up Lipstick

A translucent lipstick, armed with SPF15, anti-oxidants and collagen & leaves your lips with a soft shiny and moist finish. Content 2g.



fyna beli time sale..RM19.00 kalau tak salah..kalau tak sale RM26 kot hehehe jimat kan?

kalau tengok video tutorial fyna..fyna selalu guna lipstick ni sebab dia nampak natural..best!

plus dia jenis creamy..so tak pakai lip gloss pon dah ok sebab dia melembabkan bibir kita

long lasting? tak sangat..

tapi if nak yang lips yang natural..soft..boleh la try..and murah..beli la..hehe

ni fyna pakai Elianto Shine Up Lipstick 
my color is 03 earthy brown


till then
tc guys!


13 comments:

Cik Strawberry said...

sgt chantek...kak fyna pakai ape pon still chantek..boleh jd covergirl magazine..:)

asyiqin nasir said...

cantik!

ღ p!nk veLvet ღ said...

kat tmpt yien ni tadaq pulak produk elianto ni *sobs sobs*

cik chinta said...

ritu igt nk beli, tp over buget. kt ske review fyna, sme buat kt rasa nak beli =D

Alya Arissa said...

sis fyna..cntik wrna ni..suke ici tgk..tp sini elianto dh pindah dh..cmne nak cari lg ni??soobbss..

echa said...

elianto ada buat online delivery juga. try lah order kt website diorang. elianto.biz :)

starzieti said...

suke kaler lipstik tuh. sgt natural ! :D

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cantik...suka gak..tadi sempat beli blusher jerw

Aida Azryn said...

hmm.. nak kena beli gak ni! thx share. :)

Alya Arissa said...

thanks echa..^^

Cik Nut said...

kaler lipstik kite serupe ^_^

Mya said...

cantik sangat kaler ni =)

broe_ayla said...

i ske gak produk elianto...mampu milik n berkualiti!!!...nk cntik mcm fyna!!!