Tuesday, September 6, 2011

raya ke 2 bersama kawan blogger

assalamualaikum

raya ke 2 bersama sedara-mara...tapi gambar tak ada sebab camera besar tak ada =P 
(asal ayat skema je ni? )

same like 1st raya..orang datang tak henti..but kali ni rumah dipenuhi sedara mara




masak memasak serahlah pada mak..ahaha..tentera ramai tak pe =P



mimi dengan my kazen..comelllllll sangat! dia suka hug orang tau..and melayan je semua orang..besar nanti jangan nak melayan sangat naaa




pakai cantik-cantik sebab kawan blog nak datang rumah!  =D


1st time beraya dengan kawan blogger..excited ok! and she so beautiful!..lembut je orangnye hehehe


laaaaaaaaaaa..mak kiteorang 1 sekolah rupanya..haha kecikje kan dunia ni =)

owh ya dia dah update pasal kiteorang dating haritu..
jom baca



sebelah malam pergi open house rumah kawan adik fyna



ni je kiteorang ambik..sebab masing-masing dah full hehe



tetiba gambar vintage pulak

bukan pakai baju raya pon..sebab nak cepat main ambik je baju..=.=

entry kali ni tak banyak menulis...bukan malas tapi dah tiba time nye..huh? haha

till then
tc guys

16 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

tengs fyna :)
nnt rajen2, ajar la cane nak pakai shawl cam aritu, seyez shanteq, huhu~~

Mikki Syiera said...

cantek kak fyna make up ^^

Uchi kay-f @hmad said...

oooh ni psl bloger pink velvetlah nie...

Alya Arissa said...

srnknya ada kwan blogger yg dtg beraya...^^

Ain SSB said...

Lawa laa baju Kak Fyna! Your make-up pon! :D

Btw, thankyouu akk for following my blog! :)

HaFizaH aYu said...

k.fyna cantik la..suka makeup u

Amirrah Zawani said...

teringin nak p umah fyna..
bilakah agaknya tatau la..

liya alia said...

putinya fyna. ok jeles disitu huhu

btw, jom tolong vote untuk saya :)

Phat said...

best nye raya ngan geng blogger....

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/cerita-raya-lagi-raya-kedua.html

A'ishah Kamaludin said...

cantikla makeup... jeles tgk. uhuhu, btw, selamat raya!

cik chinta said...

fyna, cntik nye konteks lens. pki jenis ape ek? saya minat la (: mekup pon cntik, masih pki bb cream garnier ke?

Hiddy Asri said...

La, ari tu ada kt utara, klu tau boleh nginggah..hehhehe..

Mila Ahmad said...

baju putih 2 cantek sgt!

Mya said...

fyna, nampak gojes sgt make up tu on u! =)

teddy bear said...

lawa lah semua gambar ni..
kak fyna guna kamera baru ehh?
kamera apa? dslr ek?
ce share ce share hehe

Mama Gee said...

meriahnyaaa lauk pauk..
lawanyaa baju raya fyna...
sweet make up!