Monday, September 26, 2011

open house yang superb meriah! =D

assalamualaikum

hari jumaat malam baru ni family fyna buat open house..of coz la buat malam..kalau buat siang tak sempat nak masak-masak..nanti orang dah datang..kannnnn plus malam sejuk sikit and romantik hehe

mak ayah panggil dalam 70 orang sahaja..and mak masak lebih untuk 100 orang..but yang datang 200 orang lebih! nampak je orang ramai lain macam je..mak suruh tambah 1 lagi tong air..and mak masak lauk lain..takot tak cukup and memang tak cukup pon..sate yang 2000 cucuk pon habis kejap je..berbaloi tiap2 malam fyna menkuningkan tangan dengan mak and ayah cucuk sate =D


pekerja indonesia ayah..dari petang tekun membakar sate


dessert! makanan laian tak sempat snap..sibuk setting lighting camera =.=


sate wajib di tayang! letak dalam pinggan kertas 5 cucuk setiap satu..bajet punya pasal




orang masjid dah datang..baca doa dekat depan pintu pagar je..=.= sebab overload..ramai sangat..nasib baik depan rumah, jalan tar..kalau rumput-rumput and tanah-tanah? kotor pulak

lepas baca doa terus makan..





nice view! suka tengok ramai makan dengan seleranya..alhamdulilah =D habis semua


pak cik hamid! dah macam atok kiteorang..love him


abang faizal..owh ya..if ada yang rosak kereta..boleh la ke bengkel ayah saya di taman keladi sungai petani..abang faizal la yang repair kereta-kereta tu =D


my lovely mommy and my sweet mak njang! me dekat tengah macam ikan buntal dah


gambar penutup mesti lah dari owner yang comel..hahaha yek!

this month banyak sanagt bende best-best happen..alhamdulilah..owh sory if fyna tak sempat nak jenguk blog korang..and sorry jugak sebab tak ada haul, review product and tips yang banyak-banyak..sory..

please keep conneting with me ok..kepada yang datang diblog fyna and leave a comment akan fyna jenguk kembali..insyallah..=D

till the
tc guys


8 comments:

lovecandysweet said...

wah meriah ny...
sonok2! ^^

O'gosh said...

wah..wah..besar gila umah....mesti meriah kan...

ღ p!nk veLvet ღ said...

ramainyer org kg dtg, hehe~
now bile fyna cite, dah bole bayangkan keadaan kat sane camne penuhnyer, hehehe~~

shida said...

hi3..
len kai buat openhaus..jmput kami blogger2..ha3

EyqaLuvender said...

ramainye..msty meriah gler open house umah fyna...
sate tu,cm sdp je...terliur...hehe

eiykaaayoii said...

meriah nyaa ;') jealous ahh

kaizen said...

btol3 open house nih.... untung laa....

naf. said...

wahh habis dah makanan.baru nak ckit :(