Friday, September 2, 2011

berbuka puasa + reunion SMTSP2

assalamualaikum

nak update cerita time bulan puasa haritu boleh? hehehe sebab tak sempat nak update so tertangguh =.=

hari sabtu lepas..time bulan puasa lagi..fyna pergi sungai petani nak cari baju raya..sambil tu ada reunion sekolah menengah fyna sambil berbuka puasa....so apa lagi..sambil menyelam minum air la hehehe

seawal pukul 11 pagi dah bertolak..ohhhhhhhh sangatlah jem =.=

ni kat parkson..beli baju untuk adik kecik and sambil tunggu kuih raya dari dylla..so nyummmmmmmmm! tak rugi beli




gemoknyaaaaaaaa! time ni kat tesco..yes! dapat baju raya..ekeke



berbuka puasa dengan member lama..rasanya dah 9 tahun tak jumpa..=.=

jom tengok gambar













seriesly memang best! mula-mula fyna macam tercari-cari jugak mana diorang..sebab full sangat restoren tu =.= and muka diorang nasib baik semua stil sama..hehehe..

ramai jugak yang dah kawen and dah beranak..haha...fyna je maintain lawa..keh keh =P

i miss you guys!

till then
tc guys!

14 comments:

Zalikha Aniqah said...

akk teknik sp2 jugak ? batch thun bpe ??

hnyyCHA said...

fyna sempoi jee,like ur stylee. mane ade gemok. oke je tgk. hehe~

Aida Azryn said...

wow bestnye ada reunion plak eh.. :)

Ateyn Bella said...

kat hotmas eh?

luvlylya said...

kat hotmas kan???hehe

hamzah ian said...

wahh.. kalerfull gambar ni semua.. cantik2. hehhe

cik EPAL said...

cantiknya awak ni. :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

putihnyer fyna ... chanteq :)

Uchi kay-f @hmad said...

anggun !!!

Gerek Basikal said...

memang putih habeh

Wanita2u said...

Tumpang lalu jap ya. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

alin~hazlin~ said...

hotmas sp?

Rossnie said...

kat hotmas kan..kite tiga kali pergi sna..mesti full..huhu..cedey2

Fid"s said...

takdela fyna gemok...
ok je sy tengok