Sunday, September 25, 2011

AE Couture = shawl murah.. my fav

assalamualaikum

ada yang tanya fyna..mana fyna beli shawl murah-murah? sebab kalau beli dekat internet confirm la mahal! yes memang pon..ada yang fyna beli just rm18 tapi diorang jual rm36!!!!!!
agak-agakla kan..kualiti elok tak apa..ni kualiti hampeh! =.=

sekarang pada korang-korang yang nak beli shawl..tapi kat tempat korang langsung tak uptodate..same like me here..duduk depan laptop/pc/netbook etc etc korang boleh dapat shawl macam korang beli dekat kedai-kedai..

yes!

MURAH!
nak beli dekat mana?
 1st jom cuci mata dulu 




SATIN TONE GRED A ( lembut dan nipis )
RM 25
____________________________________________________ 



JOJET TONE SHAWL
RM 10
____________________________________________________  

 

PASHIMA 4 COLORS
RM 12
____________________________________________________  


LEOPARD PASHMINA
RM 20
____________________________________________________  


LEOPARD ( TONE COLOR )
RM 18
____________________________________________________  


 PASHMINA 2 TONE
RM 18
____________________________________________________   


 

DENIM SHAWL
RM 10
 ____________________________________________________ 



3 LAYER PASHMINA
RM 10
____________________________________________________ 


COTTON INNER NECK
RM13

nah..ada yang tanya inner neck nak beli dekat mana..sini ada..macam-macam warna ada.. RM13 je and cotton ok..if pakai jersi panas ya amat! pastu rambut kire nak julur keluar..yang ni sangat selesa..rambut duduk diam-diam..kita pon tak susah-susah kejap-kejap nak tengok cermin..

owh ya..if siapa yang muka chubby..try this..boleh sorokkan pipi bulat



ada banyak lagi fyna upload..ni contoh je..hehe

boleh dibeli di

https://www.facebook.com/ae couture

fb fyna

http://www.facebook.com/pages/Fynahereblog/175724402464743?ref=ts&fref=ts


till then
tc guys



19 comments:

+double Z+ said...

cantik :)

Izzatie said...

whoaa cantiknye :O ke sebab orang yang pakai yang cantik ? hehehe .

EyqaLuvender said...

cantikla fyna yg satin shawl tu tp iqa ta rety pkai..huhu
nway,iqa da mls nk bli on9 ni...
skrg slalu bli shawl kt p.mlm je...lg murah n siap bley tawar hrga lg..hehe

Uchi kay-f @hmad said...

rega termasuk pos ke cik fyna?

Sarah Hanim said...

kak cantik la shawl yg 1st pic :) sarah nampak dekat sebuah stall tp kt kelantan la , macam tu jgk . but harga dia RM 10 . myb yg akk pakai ni jenis kain lain kot . hehe

Sarah Hanim said...

eh pembetulan , RM 20 la kak . sory :)

Nurul Mazni said...

cantiklah yang leopard print tu.. semua cantikkkk.. rambang mata. hehehe

Syariniey Amran said...

fyna pakai ape pun cantek! shawl2 ni mmg murah sgt :)

**::CIKNUURUL::** said...

fyna,.siyes sume cntik!

my name is hafizah said...

pija beli kat kuantan parade...satu pashmina rm6 jek...pastu shawl bese yg corak2 tu rm5...mmg terbaek la...bnyk gila pilihan...dyeorg wat clearance stock...=)

Cik Nut said...

fyna nie shantek sungguh..hehe...wah..byk style2 shawls u pakai kan??

MiSz fiFiEyQa said...

lawa n murah sgt....tapi..tak reti la nak shopping on9 ni..huhu

sugar2 kapas strawberry said...

kak fyna ni lawa lah!

::cik asha:: said...

murah la..cantik2 plak tu..
pashmina yg merah tu shantekkkkkk..

♥ julyana atika said...

jojet tpne shawl tuhh cntik sangat ! ta caye rm10 jepp .. hehe

Tasha said...

mmg cantik la kalau pndi gayekan mcm fyna ^^

Hiddy Asri said...

cantik lagi stylo..

O'gosh said...

mmg sangat gojes...

keRRy khaiRiah said...

jojet shawl tue adew ag x?