Wednesday, August 10, 2011

wednesday's quick tips : cheap eyeliner?

assalamualaikum

terbeli eyeliner murah and tonyoh banyak kali pon tak keluar warna? 

throw away? NOOOOOOOO





using lighter..Quickly run the tip though the flame (quickly now!) and it softens the kohl and makes it easy to work with 

guna lighter..yang hujung eyeliner tu bagi kena api lighter sekali lalu je..cepat-cepat tau..(bukan letak je dekat api tu..kang cair! ) so dia akan melembutkan khol tu so bolehla linekan mata dengan senang =)

till then
tc guys




15 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe boleh try kt umah ni ;)

i'm ezza haniza said...

wow! thanks ..actually selalu ezza campak je kala dah takterang tu! hehe

Aida Azryn said...

owh thx!! aida baru tahu cara tu. hehe.. >.<

Ardini Humaira said...

hehe...
best2. nak try gak la tips ni

aizadalias said...

jalan2 kt sini boleh x?hahaa ;p

nuruashia ♥ said...

wawhh..nice tip sys hek3!~

fara anak abah said...

macam pen y dakwat banyak tapi still x klua2..hehe..guna cara yang sama jugak bezanya kalau pen,kena letak lama2 cket=p

nurulfaridah said...

wahh bgos tips ni
tq fyna! (:

July Julaikha said...

kalau boleh fyna buat la review ttg facial mask pulak. sekarang byk jual mask yang murah2 from korea. ok ke tak ek?

fyna said...

@ july julaikah
insyallah..soon ok..fyna pon xpernah cuba lagi hehe

nor shazieyda said...

same lah... dida pon buat cmni.. hehe

hanabunga said...

rajinnya sis fyna google2 pasal ni :)

liya alia said...

tips yang bagus ! sesuai la untuk saya yang selalu beli eyeliner takde brand

Noni Safuani said...

noted! ^^

Mya said...

xpandai sgt pakai eye liner ni hihi