Friday, August 19, 2011

we learn, we share, we give support

assalamualaikum

hi..seronok kan bila ada kawan yang share minat sama dengan kita..mestilah pasal makeup =D boleh share product yang best..boleh tengok makeup tutuorial masing-masing..honestly fyna banyak belajar dari diorang..plus diorang tak sombong..and berbesar hati share makeup tutorial dengan kawan-kawan..masing-masing ada cara tersendiri..and biasala masing-masing ada haters..but kami sama-sama bagi suport untuk teruskan dalam bidang ni..act ajar makeup ni sesuatu yang sangat meneyeronokan

fyna pon still belajar lagi pasal makeup-makeup ni..and fyna dapat banyak soalan tentang makeup yang kadang-kadang fyna pon tak tahu..nasib baik mr google ada..so boleh curi ilmu dari dia hehe

so bawah ni fyna nak share and promote kawan-kawan yang fyna kenal dari blog, facebook and youtube..so korang pon boleh belajar makeup dari diorang and tengok product-product yang best diorang promote  =D














this both memang makeup artis yang glemer..tapi tak sombong =)








and ada ramai lagi..tapi fyna share yang ni dulu..=)

till then
tc guys!




14 comments:

Anonymous said...

sebenarnye forbidden right click ni menyusahkan orang nak open link in new tab..x pasal2 kena klik link then back semula ke blog you then bukak plak link laen then back balik ke blog you..haih..annoying betol =____="

LaLaLovy said...

HAHA. fyna, ignore org atas. u buat la open new tab for each timemorg tekan link, k ? thanks fyna. i was there. buat make hari raya pulak fyna!!! i pun nak buat nanti.

Nana Ichigo said...

syukur lah sys fyna dah share. nak annoy2 pulak, derr. bkn nya ssh sgt pon.

neway, thanks fr shring yah sys! :)

Anonymous said...

Salam, bolah ajar tk camane fyna apply foundation

Anonymous said...

Salam, bolah ajar tk camane fyna apply foundation

LoVilLEa said...

share2 kan bagus kan,,,caye pn beljar pakai shawl dr klip video FYNa..hhehe.....tenkiu fyna,,,cuma makeup jer tk berani nk apply takut tk jadi plak,,,gee,,

zOeY zAu YaH said...

aiseh muka sendiri ada lak..tq sgt2 fyna =D

cik chinta said...

sukeeenye fyna share mende2 pasal mekup nih. fyna tau tak, saya da p elianto p bli eyeshadow cam fyna T_T kopak2..cuma rosy cheeks da tade jual r..T_T sedih..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

CIK CHINTA, sama lah aii pun suka cik fyna share benda2 cmni bukan apa buat sama2 kita santek kan..???fyna boleh tak u buat enry tuk org bertudung style ala2 hana tajima oo yuna ke..santek lah even i x berhijab tapi i suka tgk..

Anonymous said...

@anonymous 1st - boleh je tak payah nk susah2 patah balik..just tekan CTRL+Right Click..as easy as that~ lengkali kene la celik IT sket before terjah2 orang.. :)

Anonymous said...

hahaha.. suke komen kat atas nie..
xyah nk annoying sgt lah..
bnde bkn susah pown..
manusia, xpenah nk puas..
ade jew xkena..

shiny2 star.. said...

suke semuanya ni!! yeay belajar makeup banyak2.hihi..

lawak la komen first skali tu.huhuhu..

JajaIzzati said...

Aww Thanks kak fyna for sharing. Tak pasal2 femes jap. hehehe ^^

Shu Shinju said...

video2 yg sgt2 membantu saya...:)