Saturday, August 13, 2011

murahnya..serius tak tipu! and ADA SALE!



assalamualaikum

kalau yang dah kenal fyna..mesti tau kan yang fyna ni agak cerewet dalam membeli..nak yang berkualiti tapi murah..

so baru-baru ni fyna dapat satu shawl dari 1 butik online ni..dalam 2 hari dah dapat barang..superb cepat!

dahla murah..berkualiti pulak

jom tengok


i loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee this pashmina!

dahla kain dia berkualiti..warna dia cantik..sebijik macam dekat website tu

puas hati sangat

harga?
RM 15.00 sahaja

jom tengok fyna berposing dengan shawl kesayangan..cewah dah jadi kesayangan pulak..haha



sory..terbanyak pulak gambar..hahaha









RM 15.00

kalau nak tau..butik ni tak jual shawl saja..jom tengok apa yang diorang jual lagi


RM 32.00


RM 28.00

 RM 15.00

this gojes top just RM 12.00!

oh my..butik ni jual semua murah-murah..

memang rugi if korang tak beli..well korang pon tau fyna just promote blogshop yang berkualiti sajakan..so trust me..rugi tak beli =)

dah tengah sale ni..jom serbu


22 comments:

Ain SSB said...

Nampak kain dia macam lembut je! And sungguh jeles tengok Kak Fyna...you're so pretty! huhu.

Jiejah Gorjes said...

cantek shawl tu fyna..minat ngan bangle tu la huhuhu

fyna said...

a'ah..lembut..tapi sennag sangat nak bentuk

Syazwan Che Deraman said...

oooo..yang ni la orang pangggil shawl..noob..hahah..

selamat berpuasa.
have a good day.

ღ p!nk veLvet ღ said...

shanteqnyer pashmina tuh ... thanks fyna sudi share :)

Farahin Ahmad said...

hey! cantekkk la...*jeles jap* hee

cik LOLA said...

cik LOLA singgah sini.

cantiknyeee shawls tu..
tapi kan slalu nye kain jenis pasmina ni panas..rimas sikit klau nk pakai..

neway..fyna cun la..

ZURAINI said...

murahh!! tp bag yg kite minat dah ada org reserved.. sobs. :(

Aida Azryn said...

lawo ah pashmina tu! nak kena beli ni. ;D

hanabunga said...

pashmina tu nampak mahal mcm rm51 but rm15 ja.omg

dira said...

Auwww,you look stunning sis! Emm, ok x shawl tu? I mean kalo buat style mcm sis slalu pkai shawl tu kn, dia akn jd lmbut ke atau sng je nk bntuk muncung kat atas. && btw sis pernh buat ke that look dlm gmba ni? I loooooveee it. Mcm mana nk buat eyeliner kat bwah nmpk hitam && tebal ea sis without smudges bwah mata?

fyna said...

@dira pashmina ni dia xlembut sangat and tak kasar sangat..sederhana je,,and tak tebal which is good! sangat selesa and tak panas..kualiti dia memang best =)

owh that look next week sis buat tutorial ye? =)

Mya said...

okay nak windowwwwww! hee cantik!

c.u.m.i said...

sis fyna.. anda cantik.. sangat pandai match kan kaler utk eyeshadow tue dgn pashmina.. kte nk tanye la.. mcm mane nak matchkan kaler eyeshadow dengan outfit kte eak? patut ke kte guna kaler yg same?

GnieSyazni said...

cantiknya fyna =) makeup pun ngam ngam dengan pashmina tu =)

Hiddy Asri said...

Cantiknya beg pink!

fyna said...

@cumi depends..seeloknya macam tu lah..tapi if nak safe..pakai warna yang lembut and natural..boleh masuk dengan any warna pakaian kite macam soft yellow..brown black..

trendyshawl said...

singgah sini . . awak memang lawa, meh la singgah blog kite pulak . . =)

http://lovelytrendyshawl.blogspot.com

abah khalisha said...

abah singgah tengok apa yg menarik kt sini

liya alia said...

cantikkk gila shawl tu.. warna cun !! and yang pasti murah.. tu yang penting.. selalu beli shawl cmni paling murah pon 19.00

Ardini Humaira said...

cantik shawl ni fyna! :)


p/s: dni makan vco dear... okay dengan dni.. maca EPO juga. sesetengah brand tak sesuai dengan hormon individu.. cuma kebanyakan dni dengar setakat ni dalam 2-3 bulan ada yang kena healing process. dni tak pernah kena cemtu.. :)

kim heeruul said...

warna shawl tu mmg ngam dengan eye shadow + baju lu..cantil..=)