Sunday, August 21, 2011

10K alhamdulilah

assalamualaikum



tersenyum puas! cewah

alhamdulilah..tak sangka page fyna dah 10k..fyna buat page ni 07 april 2011..and tak lah sangat mempromote orang suruh like..so bagi fyna kepada yang like tu dengan sukarela like =)

biar pun ada mencemuh..mengkeji..time mula-mula buat page..tapi tiap-tiap hari ada je yang like page fyna

fyna bukanlah artis atau someone yang popular...dari yang fyna tengok..yang like page fyna banyak yang nak belajar someting dari fyna..fyna pon bulan reti sangat...selagi fyna mampu fyna tolong
10K yang like page fyna ni lebih kepada kawan-kawan and adik-adik fyna..
( sedar diri dah tua =.=) 

terima kasih dengan semua

owh ya semperna lucky nombor ni..fyna nak buat

GIVEAWAY!

but taktau lagi nak bagi apa..hehehe..nanti fyna update lain tentang giveaway ni ye 

thank you so muchi!

<3

till then
tc guys 


18 comments:

aiEz said...

tahniah..:)

♥ Dea ♥ said...

thniah!!..nk join2.. hehe

Ena.Adrina said...

congrats fyna! :)

Aida Azryn said...

tahniah yunk! ;)

liya alia said...

blog fyna mmg best lahh.. no wonder la suma org bole suka.. hehehe

cik kumbang said...

wah...tahniah fyna ^__^

Noni Safuani said...

Congrates Fyna dear ^^

Nurul Mazni said...

wah.. congratessss!!! bagilah hadiah make up.. Konpem ramai join.

NURUL AINI NORAZMAN said...

sbb blog fyna best la org ramai LIKE,.heheh tahniah,.

Anonymous said...

dah haritu buat contest kena like dulu page memang la

Sheeq ♂ ♀ said...

wah3!!congratz fyna..

Cik Suheela said...

wahhh tak sabo nak join GA fyna :D

HHH said...

ini dah macam artis :P

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah bagusnya tahniah k..

hanabunga said...

yeay yeay giveaway!!! :)

Safarina Shaari said...

congrates sis....nk giveaway tuu...:)

cik chinta said...

maka teruskan review produk, mekup2, tips2, kurang everyday mesti ada satu tau, pahtu abaikan je cik anon mepek tu oke. mesti tabah! fyna, ble nk review fondation mustika ratu n sari ayu? nak tau..(: last but nt least..go bebeh..go..

lisandramalina said...

sis bla blh joint giveaway ni