Wednesday, July 13, 2011

wordless wednesday : tips mengelakan tumit kaki dari merekah,pecah-pecah, kasar & etc

pakailah kasut lembut-lembut dalam rumah ^^


17 comments:

Mya said...

hehe comelnya kasut lembut lembut =) sy suka pakai both lembut dan xlembut. kdg2 suka pakai sliper yg mcm massage tu bole urut2 kaki dlm umah hehe ^-^

Haslinda Ariffin said...

ohh..begitu aje..senang2..tq kak..
tp cmne plak nak rawat tumit kaki yg pecah atau kasar plak?

fyna said...

@haslinda itu akak xtau..selalu letak losyen je..try google..mesti ada ^^

shazzy :) said...

fyna, nak ajak join http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html :)

Haslinda Ariffin said...

ohh..okay..thanks kak..

Safarina Shaari said...

slalu pkai losyen jgak...lau pkai sliper, msti hlang tah ke mane..
muehehe....

p/s : follow my blog ea....

http://cakapandtalk.blogspot.com

cik kumbang said...

lumur dengan hampas kelapa pun bole juga :)

Mila Ahmad said...

mila memg dari dulu pakai ksut dlm umah sebb dah terbiasa klu xpakai rasa cam ade yg kurg

Hiddy Asri said...

Betul..betul..betul..

WuMing said...

Info menarik...

cik chinta said...

malas nye nak pki kasut comey2 nih..uhuhuh

cik aletheea : said...

betul..betul.. x pun pakai je stokin all the time ;p

angkasa said...

aah pakailaaaa.sebab kalau tak pakai,simen kan keras.so kaki cpt merekah.pakai lotion kalau nk elok balik.wee

angkasa said...

aah pakailaaaa.sebab kalau tak pakai,simen kan keras.so kaki cpt merekah.pakai lotion kalau nk elok balik.wee

Aida Azryn said...

haaa.. aida dok pakai kasut lembut tu. ;)

armouris said...

lagi info tentang tumit kaki kasar di SIHAT SELALU - Angel Foot Lembutkan Tumit Kaki Dalam 5 - 7 Hari

EZAN IDMA said...

ahaahhaa simple tips but nice!