Wednesday, July 27, 2011

wednesday's quick tips : eyeshadow


assalamualaikum



Always, always & always test eyeshadows before buying them.

1. if warna eyeshadow dekat display tu macam lawa gila then bila kita calit sikit..eh asal warna eyshadow ni tak secantik dekat palatte? so jangan beli..cantik je dekat situ..tapi bila pakai nanti jadi burung hantu..nak?

2. if kita kena calit banyak kali dekat eyeshadow tu tapi tak lekat-lekat jugak warna dekat tangan kita..jangan beli...tapi kata "bohong punya eyeshadow!" haha

3. if calit sikit lekat and warna dia strong..macam yang elianto tuuu..haaa tu harus beli

till then
tc guys

11 comments:

Ena.Adrina said...

elianto mmg best! lg2 black eyeshadow dia :)

cik fara said...

saya pun pakai balck eyeshadow elianto punye.

Nyonya Noor said...

nor tak reti pakai mekap langsung!

sarah mohamad said...

sbb tu suka pakai brand eliantoooo hehe

GnieSyazni said...

good tips =) morning fyna..hihi

cik chinta said...

ayat fyna kot last tu, saje je nk gode kite g elianto kan? ahaha..syabas, anda berjaye, mmg saye nk g elianto wekend ni bli ape yg kamu beli.

ღ p!nk veLvet ღ said...

x suke pakai eyeshadow sbb nanti belemoih, hehe~

aNaYaNa said...

paling tak reti nak apply eyeshadow..memang jadi burung hantu la lepas few hours pakai..hehe..thanks info..

O'gosh said...

huh..harus segera bergerak ke elianto ni...

shiny2 star.. said...

haha..baru smlm terpengaruh ngan brg2 elianto..beli eyeshadow..sikit je..tpi nk shopping lg!! yeay~

btw, fyna..dah try with biore sunblock before gune pixy.:) agak berkesan la jgak...tpi i think sy x serasi ngan pixy kot?hehe..:)

hanabunga said...

ooohh okay thanks sbb share sys fyna! :)