Sunday, June 5, 2011

JUST STOP IT LA..

assalamualaikum

kalau korang perasan dekat fb fyna atau pon page fyna..kejap2 ada fyna post pasal faker kan?

hilang satu timbul lagi satu

mesti korang fikir ala orang lain lagi banyak faker..tak dela meroyan macam fyna?

fine

why fyna marah?

of coz la dia curi gambar fyna..bukan satu..tapi nk dekat 100 keping ok!

tak pus hati lagi..curi gambar parents fyna and adik-adik fyna sekali

and yang paling fyna marah sangat-sangat!

fyna dah totally bertudung sekarang..and bila dia letak gambar fyna yang free hair..itu yang fyna marah..kalau dia copy gambar fyna bertudung..fyna boleh bersabar lagi

so korang dah tau kan kenapa fyna marah gila-gila?



and kepada yang curi pic fyna ni..yes you..i know you always stalk my blog and copy all my picture..
and i know you sedang baca ini.. please! delete my picture..

geli lah you bermanja dengan random lelaki..semua lelaki you layan..nampak cheap tau tak! 

huh! sememangnya budak sekolah yang buat kerja ni..mana dia tau nak jaga maruah orang..maruah sendiri pon dia tak tau jaga..

adik please lah ok..delete la my picture..jangan jadikan gambar akak untuk hilangkan kesunyian adik tu..adik ingat dengan letak gambar akak tu..and orang puji-puji, ngorat-ngorat..boleh hilangkan kesunyian adik tu? dengan cara tu ke adik nak dapat bf? ( for sure taste tak ok =.=) its not worth it la..once you tipu orang..berkali-kali orang tipu you tau adik..

JUST STOP IT OK?
OR ELSE YOU WILL REGRET




21 comments:

noor nabilla fattin said...

haish gampang betul si faker tu -,-

yaya yayot said...

melampau oh budak tuh -,-

cik fara said...

dashyatnyee kak fynaa . gmbr parent sgala na jgk . btl2 tade lifee . -,..-

Halusinasi said...

sengalnya budak tu...ada ke patt wat mcm tu...

Ashraf Jalil said...

try suruh ramai2 friend buat report

murnimahyum said...

fyna dh report ke?
takot die buat something yg illegal with their profile that hving your picture dear..

hana said...

ish..
x baek betol faker tu suma..
saba ye kak fyna..
orang cantik mmg cmtu...
=D

vampire's lovex said...

apa motif nye guna gmbar orang lain entah...sabar k fyna

Amira Zakbar said...

kesian kak fyna. kurang kasih sayang ke budak tu ? dah desperate sangat nak kan perhatian -.-.

nuruashia ♥ said...

mak aaiii..xde motif idup ke budak tu..papepon akk sbr byk2 yee..

Drunbella Khoo said...

kesian u.
huhu.
kalau copy gambar yang pakai tudung boleh gagah kira.
neh copy gambar time u free hair dulu.
agak payah sikit laa nak suruh depa delete.
kalau jenis yang okayy tu okayy laa.
yang jenis degil tu payah laa kan.
u sabar jer laa.
hope depa sedar dengan kesalahan depa tu.
umm.

Mila Ahmad said...

cian fyna..u saba er...
klu ade rupa nie memg ramai org nak jadi faker..

rara pinkmafia said...

pity u syg.knp lah dorg buat cm tu.

Aida Azryn said...

melampau tu.. better kena report.

EiZaRaZiErYa said...

da melampau dah 2 kak fyna~
eh3..bukn kak fyna~ budak 2..huhu..
wt report je akk...takot m'bhyekn akk jela...

msredcheesecake said...

nak tolong jerit...

cik faker, berhenti memalukan diri sendiri...!!!

cik fyna, apanak buat denagn adik yang berperangai gini?

✿ CikCimi said...

adeh. dah tade keje laen ker faker nih. =.=

HaNa Hani said...

report abeh faker tuh
xde pendirian aiih
sabo jerla

Ardini Humaira said...

apela budak2 ni letak gamba orang. uhu..


p/s; dear mascara tu ada lagi tapi dni belum tengok dalam katalo sekarang berapa harga dia. ;)

Anonymous said...

salam akak fyna..
sabar bebyk.. org yg wat camtu xkemana. memang nmpk murahan sgt2.. sy support blog akak... org mcm tu x beradab. teruskan brblog wahai blogger utara.

amy amira said...

tu bkn faker,tu fucker,hahahahahhaha