Wednesday, June 1, 2011

hijab tutorial : 3 ways style my hijab

assalamualaikum


at last dapat jugak buat video..yes video yang tak dirancang pun act..baru balik kenduri then decide jom buat video tutorial? hehe

sory muka agak nampak penat sebab bangun awal pergi kerja then pergi kenduri yang 2 jam jauhnye dari rumah =.=

its a simple style..1 minute pon dah cukup untuk belik-belit..

and it secure very well! trust me..fyna pakai seharian macam tu..tak de tangal-tangal pun..

ada 3 style fyna buat..

1st yang simple..kalau macam nak keluar rushing tak sempat nak lilit-lilit..so buat je macam ni..done in 1 minute! so ur hubby tak delah tunggu lama2..haha

2nd is discover by my sis..time dia belit-belit dia cakap why not buat macam ni..so fyna tengok macam cun jugak..

3rd kalau yang nak cover dada..yang ni sangat sesuai..still boleh cover yet still look stylish ^^

hope you guys love it

sory for the delay..





good luck ^^


9 comments:

misz anis said...

yeay..ley try style baru...=)

[sutera kasih] said...

nice tuto..thanks fyna for sharing :)

zOeY zAu YaH said...

new style to try =)

sarah mohamad said...

seharusnya kena try ni. hiks simple je tengok dan nice dear :)

Aida Azryn said...

wah best ni! nak try t! ^^

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa...senangnyer...best2, thanks fyna ;)

p/s : muke fyna nampak cengkung lah dlm ni, makin kurus erk? hehe~

starpink said...

fyna bali mane shawl ni...
chantek lar.....

chenta_anggur said...

really like it!! u style..anyway..cek nie mmng asai owg kdah ka??hehe

Aina Nona Nano said...

nak try pakai mcm kak fyna.. tp.. xberjaya -_-