Friday, June 10, 2011

contact lense : kira-kira grey

assalamualaikum

harini fyna nak review pasal contact lense

selalunya fyna asyk pakai yang warna je kan.konon nak mata macam orang putih la..hahaha so kali ni contact lense warna grey..btw contact lense ni
hadiah dari kawan fyna




kira kira grey contact lense

Description: 
Power: 0-1000
Water content: 48%
Diameter: 16.0 mm
Base Curve: 8.6
Duration: 1 year disposable

kalau nak mata macam doll boleh beli jenis ni sebab dia besar..16 mm..
bagi fyna lense ni lebih tebal dari lense yang sebelum-sebelum ni
keselesaan 6/10
tapi warna dia memang sangat cantik! kadang-kadang nampak macam warna hijau...kadang-kadang nampak warna grey..seriesly lense ni memang cantik




snap by handphone

snap by camera digital

interested dengan contact lense ni?
beli dekat sini

14 comments:

khairul akmal azman said...

amboi2 fyna..
keje melawa je ek..jeles ni..hehe

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

orang cantik pakai apa pon cntik ;)

Nurul dot..dot..dot said...

nurul pun beli contact lens grey macam fyna gak hari tu tapi brand laen..and diameter die besar sket 16.5mm huhu memang besar la mata ^ ^

Cik Ezy Comot said...

dh lame xpkai contact lense..
haha..
tp yg ni lawa kaler die..

cik chinta said...

ahahah..sbb fyna la ni saya jadi demam lens

kasutmerah said...

thanx fyna.. kenal kan dgn lense ni.. hihi..cantik sangat..

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa...shanteqnyer lense besar

l.a.d.y.b.o.s.s said...

cantiknya kak fyna..
diha pn bli kaler grey jgk baru ni tp corak die nmpak garang sgt huhuu

tp kak fyna punya lens ni mmg seriously lawa sgt!

Dea said...

xpenah pkai contact lens kaler2..xkompiden la... huhu

nurulfaridah said...

cantik ^^

hana sudradjat said...

CUN! saya pun ada nak jugk pakai lense tapi x bersedia lgi ;( mcm mana nk dpt keyakinan ek? ;)

amy amira said...

sebelum tu,kalau nak pakai lens kena jumpe doktor takut2 nnt mata rosak ke,hehehehehe

Aida Azryn said...

aida sekalipun xpernah pakai lagi contact lens. teringin tu memang ada tapi takut nak pakai. =.=

Nurul Fifi Amalina said...

Kak fyna..

whats the diff ek between contact yg ni dgn yg jual kat kedai? em yg ni ok ke? ade any side effect x bila pakai?

sorry. just wanna know. ;)