Sunday, May 8, 2011

gift dari aidaazryn.com

assalamualaikum

baru-baru ni fyna menang contest!

tak sangka menang lagi..rezeki2..hehe dapat bende free je dari bulan lepas..alhamdulilah


so meh tengok hadiah apa yang fyna dapat





anting-anting.jam and shawl

kalau gabungkan semua?



ok tak? haha

ni bukan style fyna 100%


pakai tudung pakai anting-anting..pelik bagi fyna..maybe bagi orang lain ok tapi bagi fyna is tooo much! =.=


so fyna posing just untuk show hadiah apa yang fyna dapat

shawl tu fyna suka sangat! tq dear!




10 comments:

Ain Zulaikha said...

cantik sangat :)

fyezah hasbullah said...

comelnya sis fyna nieh .. :)

dydy said...

cantik! suke jam 2! hee~ ;)

s3ri@dUK@...... said...

cantik..oke jer pakai tudung dengan subang, kena pandai gayakan jer..fyna pakai..cun ape..lame xjenguk blog fyna..bz sgt..hye...hoho

Mama Gee said...

lawalah fynaa.....

mama pun tak berani nk pakai subang kat luar tudung..takut mr b kutuk..ngeeee

Munirah said...

jam tu cantik sgtt! @.@

AiDa AzRyN said...

yw! hehe. :)

sarah mohamad said...

cantik nyaaaa dear :) tahniah tau. hiks

hunybie said...

chantek je fyna pakai anting-anting tu...suka..
tp kalau nak pakai kat luar segan kut..
kat diner..maybe..

...:i'm ezza haniza:.... said...

fyna :) cantek sgt eyeshadow cm tu..kalau i pakai mesti cm hantuuu...

ajar sket........heeeeeee