Monday, May 30, 2011

fake profile: kali ke 3? =.=

assalamualaikum

baru je balik dari dinner dengan family..tadi makan bukan men banyak..gelak..

happy sangat..

balik-balik kawan fyna, fik bagitau fyna ada orang curi gambar fyna..

omg..dah 3 kali kot..
.




lebih dari 50 gambar fyna dia ambik =.=

adik fyna pon dia ambik..bf fyna pon dia ambik..kawan fyna yang kawen u suke suki je dia kata kakak dia.. =.=

tapi alhamdulilah..less dari 30 minit page ni dah tak ada..tq sangat kepada kawan-kawan facebook yang sangat perihatin =')

and tq sangat kepada fik sebab dia hensem so pompuan ni add lah dia..hehe


yeay! tq facebook and kawan-kawan semua


18 comments:

Fika Rozaidi said...

tulah fina cantik sgt. hehe ;)

the fik's said...

hahaha..abes femes fik..credit to faker..padan muke add fik..hik3...

fatin syamimi abdul rashid said...

sabar ekk kak fyna . biasa la kak fyna cantik kan ? grrr . geram dgn org yg xdak keja mcm niehh . xdak fb sendiri kot kak .

Azreen Zunairah said...

fyna cantik sgt..tuh yg ramai nak jadi mcm fyna..huhuhuhu

Ashraf Jalil said...

pergghh..display name profile fake xnak kalah.. hahaha

ღ p!nk veLvet ღ said...

eiii~ wujud gaq owg camni kan? jelez ngn kechomelan fyna lah 2, hehe!

Mila Ahmad said...

kecian anda jadi mangsa kan?saba eih

msredcheesecake said...

cik fyna,
ni masalah jadi org femes...saba je la...tak pe..ramai kengkawan yang akan tolong pantau dan tengok2 kan....

rNesZaiNe said...

Huishhh !!!
Berani berani dia !

O'gosh said...

tu la..cantik sangat kan dah ada orang gila minat..huhu

nuruashia ♥ said...

tu laa akk shomel sgt ehehhe :)

Aida Azryn said...

haish..nasib baik dah report dah. :)

Sayang Amirah said...

orang tersebut sebenarnya kurang kasih sayang. hakhak

EZAN IDMA said...

eee takmalu tol faker tuh

nurulfaridah said...

i ade tlg report..hehe

Encik Amie said...

terok toi kawan ni tibai gambaq kamu..dok buat jadi klon plak dah..hampes.

sarah mohamad said...

ntah pape lah. rajin nya anon nak buat fake profile. sampai 3 pulak tuu.

the fik's said...

fyna! fik tag fyna tau! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/06/faker-facebook.html