Saturday, May 7, 2011

5K in one month..alhamdulilah

assalamualaikum



thanks kepada yang ingatkan fyna..fyna betol-betol dah lupa yang dah cukup sebulan page ni diadakan..




thanks kepada yang "like" page fyna ni..
kalau tak suka boleh unlike balik ye..
and fyna tak sangka secepat ni
maybe contest tu menolong jugak page fyna ni kan
tapi sory sebab fyna kadang-kadang termiss reply komen..sebab notify banyak sangat so terlepas pandang

anyway thanks for all
yang suport fyna dari fyna mula-mula aktif blog dulu
and kepada yang selalu memeriahkan page fyna
terutamanya zura yang fyna dah angap  macam adik fyna, yang selalu take care dengan fyna and kepada semua lah!
thanks!
i love you guys!

5 comments:

qucachahir said...

wah..tahniah sis..
pofulew lah dy.. ;) hehe..

Amirrah Zawani said...

wahhh tahniah fyna.. maju :)

Amirrah Zawani said...

wahhh tahniah fyna.. maju :)

cik chinta said...

congrats :) tak heran byk folower sbb tak lokek curah macam2 ilmu

zurainah abdullah said...

my last quest kt formsprig after had a outstation..hahah..sy x on9 dlm bbrpe hr sebb masih at luar kawasa.hehe.gud luck sis.bye