Saturday, April 16, 2011

tutorial : fake eyelash

assalamualaikum



ramai yang suruh fyna buat tutorial bulu mata palesu ni..hehe fyna dah buat tadi..tapi video terlaju macam katun pulak =.= so sorry..kualiti memang tak elok..sebab tu fyna tak nak buat makeup tutorial lagi..kalau tengok video ni kejap kuning kejap putih..haish! tu pon jenuh cari tempat strategik

hope yang request tu puas hati la ye..hehe..ala letak gam.lekat je kat garisan bulu mata tu..

enjoy



next tutorial : macam mana fyna cantikkan kening without cukur and cabut-cabut bulu kening



16 comments:

ria said...

i like. .:)

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

hehe best2...
sis buat la tutorial pakai eyeshadow... cantek sis pakai eyeshadow tu.... :)

Raihanah Hanis said...

i loike !

shiny2 star.. said...

wat tutorial makeup eyeshadow!!!:D please

fatin syamimi abdul rashid said...

ahhaha . tgk sis fyna pakai fake eyelashes snang je . mimi nak pkaii . punyaa susahh .

SeƱorita Layla Zahara said...

hi dear..
suka tgk tutorial u..
sgt berguna :)

btw jmput singgh blog i klu free yee dear :)

msredcheesecake said...

hi cik fyna
thanks for sharing...xpernah try...nk kena try ni

JajaIzzati said...

Sis,I got one tips.
Kalau nak false lashes tu boleh di guna banyak kali,
Never apply mascara on the lashes. ;D
Nice tutorial btw.

fyna said...

tq semua..hehe

ye2..nanti sis buat tutorial eyeshadow ye syg

ni pon i guna byk kali dear..cume lepas guna i akan bersihkan..hehe neway tq for the tips =)

janna sapei said...

nape cam senang je akak pakai?pastu benda tu xkan terbuka ke kakak?xkn tercabut?tahan lama ea?eh.sory kak byk tanye:)

Eryyn Rannia said...

omo >.< . still ta pndai nak pakai lha . susahh =(

fiza_noor said...

cepat tul fyna pakai. akak pakai lama giler. hehehe

Uchi kay-f @hmad said...

OMG.......u cantek banget!!!!!!!

ni yg mls mo pi blog ni...adoi.:(

Cik Suheela said...

lamanya kita xbkk belog..
mcm byk trlepas post fyna...
heee...
i likeee ur make up cun! ;)

Syuhadah Razali said...

i like...sis mmg cntik..sis pkai mcm seng je..adah nk pki berjam2..^_^.

tutorial eyeshadow please...^_^

Rarah, said...

http://s2cherry.blogspot.com/2011/07/vain-pics.html

baru belajar macam mana nak pakai bulu mata palsu o_o tekan link untuk tengok gambar ^^