Tuesday, April 12, 2011

spend time di legong with sisters

assalamualaikum

haritu adik fyna no 2 balik..owhh fyna jarang cerita pasal adik fyna yang ni sebab dia jarang balik..dia keja dekat klang..so kalau dia blik pon mesti hari fyna kerja =.=' 

baru ni dia balik dia ajak pergi kolam air panas legong, sebab nak bawak bf dia mandi manda.fyna sebenarnya malas nak ikut sebab nak tengok desperate housewives..cerita fav tu.so diorang dah ajak sangat-sangat so fyna pon..yelaaaaaaaaaaaaaaa jommmmmm

dah sampai sana..hujan rintik-rintik.air bergelora..hehe

so fyna and adik fyna snap pic comel dulu


haha adik fyna buat cm monyet! kekeke




di sebab kan..hujan..kami berpayung..tapi kaki rendam dalam air..haha pandainyee

macam bogel kan? hahahahahahahaha..kami dok gelak dekat ray ni..padahal dia pakai suar

random picture time!




 say no to kafein!




time ni dah pukul 12 am so semua pakat lapar..terus menuju kedai makan








seronoknya boleh berkumpul..nanti mimi balik angah pulak tak dak..=.= fyna and acik dok menanti angah and mimi balik..hehe


10 comments:

Anonymous said...

suke la tgk akak ,comel je pakai tudung.keep it up.

Emma Alkhushairi said...

comey je :) ema pernah pegi lengong. memang best. air nya panas giler kot. anyway, akak memang comey!! jeless :)

starzieti said...

cantiknye kak fyna nih. suke tgk. :)

t e m b u m e said...

hohoho
dah penah pegi masa belajar kat UUM.
3x kot.
memang best kalau reremai!
weeeee~

nafisah said...

kak fyna LAWA.. walau kat mne pon k.fyna ade..haha

#afy bdk suke kaco org

shiny2 star.. said...

fyna tanteekkk!!;D
putih..gebu..muke glow2..:)

Cik Ezy said...

hahak..
bestnyeeeeeeee..
mkn2 lg tu..
sdapnyeeeee

♥ PinK VeLVeT ♥ said...

fyna ... sukeee sgt2 style pashmina y fyna pakai ni ... can u teach? puhliz, puhliz? hehehe~
[or da penah wat tutorial sal style ni ke? opsss~]

Mama Gee said...

seronok ada adik beradik ni kan..mama takde adik beradik lain..tak tau mcmana rasanya...hik2

Izzul Amir said...

nice one :D terliur tgk coleslaw tu sebab tgh lapar =p
happy birthday to your sister !