Saturday, April 30, 2011

saya ingin memohon maaf

assalamualaikum

ini entry geram..tersangat geram..fyna taip ni sambil mebai..tau tak mebai tu apa? haha 

fyna ni bukanlah jenis yang cepat give up..tapi kali ni fyna dah give and i had enough!

and fyna rasa bersalah sebab dah berjanji sakan..tapi habuk pon tak ada..so fyna harap semua paham and tak marah fyna..

ok lah..before ni fyna janji nak buat 3 tutorial..kan? makeup..hide kening and shawl..tapi dia buat perangai

robot ni la!

fyna dah record untuk this look


then harini nak edit tiba-tiba fyna tengok video tu laju macam kartun! frust sangat! macam video yang fyna upload tutorial pakai fake eyelash tu..sampai ada orang cakap kalau laju macam ni macam mana nak belajar..baik tak payah buat tutorial T.T

so fyna nak mintak maaf pada semua..sebab fyna tak dapat lagi buat tutorial..fyna kene tggu untuk dapatkan webcam baru or tunggu adik fyna balik sebab boleh guna laptop dia..

fyna tak ada duit lagi untuk beli webcam baru or video camera.. T.T

webcam ni byk prob..
1. warna dia kejap2 bertukar
2. tak boleh control kecepatan video
3. tak ada record audio

so daripada result hampeh baik fyna hold dulu any tutorial..fyna tau ramai yang tertunggu2..fyi laptop fyna tak ada webcam melekat..so webcam yang seketol tu beli pon dah lama dalam rm20 kot..


so now fyna guna laptop 2nd hand je..sebab untuk guna sementara..tapi bila laptop haritu dah kene curi so kene gune terus la laptop ni.. =.=




sory

siapa ada menjual or tau mana ada webcam yang murah tapi berbaloi inform me..thanks

6 comments:

Ardini Humaira said...

takpe dear.. kami rela menanti ;)

Izyan said...

tak pa dear..rela tunggu fyna

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yes.. nak jugak belajar camne mekap rupe camtu. part mata sangat mencairkan hati. takpe kite sanggup tunggu. hehehe.

...:i'm ezza haniza:.... said...

:) fyna comel

[sutera kasih] said...

cian fyna..xpe2..kitorg tggu :)

Azreen Zunairah said...

xpe2..dun worry !! reen sayang fyna..so x da nak marah2 fyna..heheheh