Thursday, April 7, 2011

pst! berita baik kepada pengguna facebook yang tak ada blog hehe (update my contest)

assalamualaikum

ini semua tentang contest fyna =)

semua yang join contest fyna, fyna dah upload gambar korang dekat fan page fyna..so korang boleh la jenguk ye
btw

ada yang nak join contest ni tapi tak ada blog..tak apa..jangan risau ye..boleh join melalui facebook..macam mana?

1. click LIKE di fan page fyna





2. ikut step ini untuk upload gambar




then fyna akan uploadkan gambar korang di dalam album THE CONTESTANT DYNA'S HIJAB STYLE

then korang boleh tag kawan-kawan untuk LIKE gambar korang..or promote link korang dekat kawan-kawan korang..sebab?

pemenang?
akan ada 2 pemenang
1. dari "like" gambar yang terbanyak
2. dari pilihan hati fyna..hehe




close date 31.05.201






6 comments:

khairul akmal azman said...

cam best la contest ni..

Syafiqah Hashim said...

wahh! yg join semua cantik3! tkde harapan nk menang lahh.. waaaaa T_T

hehee :D

Sheeq ♂ ♀ said...

baru pasan fyna dah ade fanpage..waaa congratz2..shikin been bz lately so agak ketinggalan zamanan..kekeke

Izyan Masri said...

WAAH.MACAM BEST JE XD

fyna said...

meh la join ramai2

eyqa said...

i na join contest ni.. cmne lau da de blog?