Wednesday, April 6, 2011

makeup trend 2011

assalamualakum

makeup trend apa untuk 2011?

its bright eyeshadow or spring makeup! trend sekarang lebih kepada warna -warna yang cerah and ceria..and fyna suka sangat! 

dulu femes dengan smokey eyes kan? so sekarang kita tingalkan sekejap smokey eyes..eyeliner yang tebal-tebal..

beralaih kepada bright eyeshadow..mari gunakan kaler yang terang-terang and serlahkan mata kita

makeup macam ni boleh buatkan kita nampak lebih fresh! funky! and young! 

kalau korang macam " huh? bright eyeshadow? apa tu?" 

nah bawah ni ada example








--------------------------------------------------------------------------------------



then terjumpa yang ni.omg! lawanyeeeee..

next entry bright eyeshadow ala fyna =P




11 comments:

najat said...

tgk macam nk try. huhu. tp mata i sepet cmne nk gayakan make up?

ayuorked said...

best nye fyna.. :) color menyerlah ok... :)

nur anis said...

agaknya kalau keluar jalan-jalan make up macam gambar last tu, orang pandang semacam tak..huhu

Pycah Abd Rahim said...

ouh tak sabar nak tengok entry akan datang . hikhik >.<

Nadia Yusoff said...

I ske yg ke-5 tu.... ^^

nik farina aishah.... :) said...

wow !!! terpesona tengk .. wahh, ayat ... hahah lepas ni turn sis pulak ye.. :D waiting... :)

safura pinKissh said...

mcm mana lah rupa i kalo makeup cm ni.hehehe.dulu pnh buat.maluuu.

Halusinasi said...

wah...cantiknya pic last tu...sweeet colornya...nti wat tutorial ke^^

Mama Gee said...

wahhh lawooo!
kalo org reti makeup mesti lawoo jadinya..
tp kalo mma makeup sendiri..
errrkk.........kang jadi cam zombie lak....tak pandai..

lady_luvMe said...

style abis makeup tu kan ? huishh , nak tiru nakk tiru ;P

fyna said...

najat : cuba letak eyeshadow e\warna gelap2..buat maat lebih besar

makeup ni memang cun2..fyna pon tergoda..hehe nanti ada masa fyna buat makeup ala fyna lak..ekkeke