Thursday, April 7, 2011

ini bukan paksaan..

assalamualaikum



fyna baru create fan page..sebab apa fyna create fan page?

  • ramai yang add fyna sampaikan tak sempat nak say hi
  • fyna nak kan privasi..maksud fyna, fyna nak facebook fyna untuk close friend fyna
  • if ada fan page korang tak payah nak tggu aproval fyna yang maybe berhari-hari and berminggu-minggu..so that nanti korang kata fyna sombong pulak kan =.=
  • boleh tanya apa pun dekat sana..yang penting! jangan segan-segan sebab ramai yang add and silentkan diri..bilafyna tanya why diorang cakap segan..alan fyna ni suka melayan la..hehe so that tak payah segan-segan ok
  • boleh share opinion masing-masing and boleh tanya fyna anything sesuka hati..somethime ada orang tanya fyna cakap nak beli lense tapi berhari-hari/minggu fyna tak reply..so that nanti korang marah fyna pulak =.=


and banyak lagi sebab

and now fyna tak aprove dah friend request facebook fyna ok..sory sangat-sangat so that korang boleh like je page fyna..senang kan?

fyna tak harap beratus orang like page fyna..yang sudi je like k..fyna tak paksa =)

nak like facebook fyna,  ada je dekat side bar tepi tu..

thanks semua! ^^


8 comments:

safura pinKissh said...

cool.bile lah leh jd cm fyna.haih~

ardinihumaira said...

dni dah like ;)

zuk zuhaiza said...

yeayy,,dah like..kih3
bleh la stalk..hoho

Memo_Hazel said...

wah ! best nyer cik fyna. hehhe. nnti memo search. :)

O'gosh said...

ok..dah like dah...

zurainah abdullah said...

kak fyna cumil jep time tutorial video 1,jd kakak agkt lh eh..kiki

zurainah abdullah said...

sis cute.

Alyani Ali said...

kalau ada masa nak join contest kak fyna :)