Saturday, April 2, 2011

i love holiday!

assalamualaikum

its random! 

fyna cuma nak bagi tau semua yang i love holiday! haha siapa yang tak kan? nah fyna just dapat 2 hari cuti dalam seminggu..cukuplah kan..

fyna tak suka hangout! nooo..maybe once a month maybe ok but every week keluar..nooo thats not me

sebab? malas nak makeup..dressup..yah! fyna rasa macam dah lama tak melawa..haha..

sebab tu korang akan jarang tengok fyna update gambar keluar pergi mana-mana kan?

2 hari bercuti fyna buat apa?

lepas subuh boleh tidur balik! yeay! haha fyna tau tak elok kan but fyna nak dapat rest dan tido yang cukup...so fyna boleh bangun around 9 am dengan senyuman =P

boleh tanguhkan masa untuk mandi and boleh spend time dalam bilik air lama-lama..my fav! 

boleh on9 and tengok tv lama-lama jugak

boleh masak makanan fav or apa yang fyna teringin nak makan

boleh spend time dengan katil and bantal lama-lama..bestnyeeeeeee

boleh manjakan muka ni..pakai mask and buat facial sendiri..

and the fun part..boleh buat adik fyna marah haha dengan mengusik dia 24 jam

so

sebagai pekerja..biasala..banyak terkejar-kejar masa..nak buat keja itu ini..kene bangun awal-awal pagi takot  lamabat pergi kerja..kena dengar kata bos buat itu ini..and its so tired! and of cos la siapa yang suka busy and stress kan?


so cuti-cuti fyna nak 100% masa untuk diri fyna..rest! rest! rest!

for student..bila dah kerja..baru korang tau apa yang fyna rasa..hehe 

but maybe im not the type yang suka have fun and maybe ada yang cakap my life is boring..nah i dont care..at least fyna suka apa yang fyna buat and fyna tak akan sesekali ubah diri fyna untuk bagi orang suka..

and my exes pon ada cakap yang im the type of gurl yang bosan bila buat gf..haha...ok im agree..ya lah..gf untuk fun kan? maksud fyna yang macam boleh selalu dating and do fun thing together..and fyna pulak type yang lebih rela duduk rumah..haha



nah muka boring and dont care if orang cakap fyna macam katak bawah tempurung 
or "hey we still young! lets have some fun" 
and fyna akan jawab dengan muka macam ni " ya...whateva" haha


nah end for now

daaaaaaaa

11 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

cehh.."whatever ekk"

✿ CikCimi said...

mcm doll la muke fyna.
:D

Cik Ezy said...

cuti mmg best..
setelah pnat bekeje, hujung mggu la plng sesuai nk resttttttttt..
haha

nada said...

Akak fyna putih gilaaaa, jeles. Grr :D

janna sapei said...

solekan kreatif:)

Amira Zakbar said...

aha, ketepikan apa orang nak cakap. asalkan kita happy :)

Sara Cullen Shafiqa said...

akak , style shawl ni lawa la . nak2 warna merah . ni style sme dlm video tutorial akak yg cm hana tajima tu ke ? law style laen , mtk tunjuk ajar ley? TQ ! ^^

nada said...

akak putih, jeles ! hee

Lyeanna Wana said...

ahaha..comel la expression tu kak fyna..yeah, whateva ~~

Amirrah Zawani said...

tak kisah lah kan.. janjimkita happy dgn life kita.. past last tu taleh blah.. ya, wahatever.. mmg sesuai gila dgn muka dalam gambar.. hehehe!! :)

Farah Ahmad said...

lawa jugak mekap camtu... :) senyum babeh..