Wednesday, April 13, 2011

happy bday my 2nd sister yang ke 24

assalamualaikum

tepat 12 am genap umur adik ke dua fyna 24 tahun..

so entry ni khas untuk dia

angah

happy birthday!

dah 24 tahun ni along harap angah makin matang and along harap sangat angah kurangkan berat badan yang berlebihan tu..haha..and selalu lah balik kg..semua rindu angah..

along tau hang tergedik2 nak kawen..haha tggu dulu nah..biaq along lepas dulu..eekke

kalau angah ada kat rumah boleh la along buatkan kek..eceh..tak tau ka along hang ni dah pandai buat kek?

so balik la cepat..boleh celebrate bday hang ngan mimi and mak sekali

along tau ramai kata hang kakak and along adik..haha tapi along nak nasihatkan hang jangan terlampau panas baran and cepat melenting sangat..jadi matured sikit nah..jadi penyabaq macam along..haha

semoga hang banyak duit and naik pangkat lagi..and bisnes hang maju.. and apa yang hang buat and hang wish tercapai..


time kita kecik-kecik dulu..muka hang memang garang kan? haha

ni raya 2/3 tahun lepas..time ni hang kuwus..along gemok..



ni yang latest..along kurus hang gemok..haha

lastly

happy bday yang ke 24

along sayang angah


p/s: rasa macam nak nangis pulak taip ni..=.=' ya lah bila dah lama tak jumpa..ni lah jadinya..semua dok jauh-jauh..kan best kalau kecik balik..semua tdoq 1 bilik..main sama..gaduh sama..susah nak berkumpul macam dulu dah =.='

5 comments:

Aisya J said...

Aww comel jee!! :D Happy Birthday Fyna's sis :p

Cik Ezy said...

comel je dua badik ni..
hihikk..
epy besday utk angah!
=)

nafisah said...

best nyer ade KAKAK. :D. hmm ;/

Amirrah Zawani said...

happy birthday adek fyna.. :)
masa kecik2 mmg best kan.. rinduuu

rara pinkmafia said...

hepy buffday angah.hehehe