Saturday, April 16, 2011

haaaaaaaaaa kan dah rugi..dah ada ni..cepat-cepat lah ye

assalamualaikum

mesti ada yang still ingat pasal post fyna harga runtuh diskaun samapi 40%!!!

seminggu lepas fyna dah dapat shawl dari cik nia..terujaaaaaaaaaa sangat! memang lawa gila ok shawl dia..rugi if siapa yang tak beli lagi

ramai tnya fyna shawl ni beli dari mana..beli dari cik nia! hehe fyna suka sebab shawl cik nia jual lain dari yang lain..unik..and sangat selesa..

so meh fyna tunjukan 2 shawl dari cik nia..eh macam model shawl la pulak..ekeke


Nia Printed Shawl





nia ruffles silk shawl ( ni fyna bagi nama..ekekeke..tak de pulak dalam album cik nia)




cantik gila kan shawl ni..so kepada yang bertanya..fyna beli dekat cik nia!

owh ya..cik nia ada jual shalw satin yang macam goreng pisang..kejap2 abes and dah banyak kali restock
kenapa banyak kali restock?
sebab cik nia punya shawl quality bagus..servis bagus..harga berpatutan..ada gift lagi..cik nia ni jenis melayan..haha tanya je macam-macam dia akan jawab semua..ekeke

fyna kalau orang dah layan kita ok..kita kena layan dia berkali ganda ok betol tak? sebab tu fyna promote cik nia ni..fyna tak kan promote blog tak bagus ok.. =)

sometime ada jugak kita beli online tapi dapat tak memuaskan hati ( ini dari pengalaman fyna)
so lebih baik bershoping online dengan orang yang betol..nasihat ni


sekarang cik nia tengah hot menjual maxi skirt bermacam-macam kaler


and satin shawl


so grab before late! =)



happy shopping! 


13 comments:

Cik Ezy said...

lawa!
tp shawl yg berombak2 tu cik ezy xreti nk pkai..
hihikk..

mimieux said...

mimi nak skirttttttttttttttt

zacky ~786~ said...

beli jgn xbeli .~ hahaha..

♣dya aien♣ said...

aah..memang cantek sgt2..
mula nk rambang mata dah ni..

Azie Azra said...

menariknyeeeee! fyna pkai cntik la ~

yien.aien said...

wahaha.. skirt!! nak!!!

nuruashia said...

aiyakkk.. comey bangat sys.. yg ats skali tu comey laa..cmne nk dapat?

SyEraa said...

alahai tomei sungguh la sis!!!

bloawalking here selepas bhusan tgk af :)
jmput dtg blog syera yeee

Uchi kay-f @hmad said...

emm.....xbole stay lame2 kat sini.bhye!

























u cantik ok!.cau sincau!

Yus Tawau said...

terbaekk.

isaac ismael said...

woweiiiiii

fatin syamimi abdul rashid said...

akak cantikk . nak cantik mcm akak jugakk .

Izyan Masri said...

SERIES SHAWL CANTIK2 :D