Monday, April 25, 2011

gift dari angelicshoppe

assalamualaikum

alhamdulilah..bulan ni fyna dapat 2 gift..1st dari cik nia..ni dari cik naz pulak

naz and fyna dah lama kenal..rasanya 3/4 tahun lepas..dari myspace hingga ke facebook

owh naz jual contact lense..siapa yang nak beli lense memang fyna bagi link fb / blog dia..

fyna memang pelanggan setia lah! and ada jugak fyna tolong dia jual..fyna xmintak apa-apa pun..just seronok-seronok jual..hehe 

hari ahad isnin  baru ni fyna dapat pos laju..





sukenyeeeeee! sebab lense fyna ada yang dah nak epired..so tak payah la beli lagi..dah dapat free kan? hehe thnaks naz..act fyna dapat gift ni dari lucky draw yang naz buat..xsangka fyna lucky..eceh

selain contact lense...naz jugak ada jual makeup dari candydoll




kalau nak tengok contact lense yang cantik and confirm dalam seminggu boleh dapat..visit here

later fyna review pasal lense yang fyna dapat ^^

7 comments:

cik aiLebiu said...

bertuah tu dpt lens free..tahniah :D

♣dya aien♣ said...

teringin sgt sgt sgt nk pakai lense..
tp takut..
cemana tu dear??
huhu..

Amirrah Zawani said...

wahh best lah dpt free... tahniah :)

nurulfaridah said...

comelnyaaaaaa lens 2 ;)

Izyan Masri said...

WOW.SERIES BEST.SIS FYNA TAK PAKAI CONTACT LENS PON MATA DAH CANTIK :D

Yus Tawau said...

tahniah ...terbaeekkk

nad said...

wah bestnye :) Tahnish tahniah tahniah