Thursday, April 14, 2011

FYNA - FASHIONISTA

assalamualaikum

sebenarnya tak percaya bila cik fyka nak interview fyna pasal fashion fyna..terasa macam takot pulak nak jawab..sebab fyna rasa macam tak layak lagi nak digelar fashionista..ya lah..fyna kan jarang bershoping..so baju lawa-lawa tu tak ada sangat..kadang-kadang berulang baju yang sama..hehe 

cik fyka tanyakan soalan dekat fyna pada 24 febuary 2011 tapi fyna jawab pada 10 april 2011..haha terasa ada kekuatan bru lah baca..tu pon ayat ada tunggang langgang..

anyway thank you so much kepada cik fyka sebab gelarkan fyna fashionista..fyna terharu sangat2..thanks tau!




tersenyum fyna bila baca entry ni berulang kali..hehe


16 comments:

Aisya J said...

waaaa :D kena interview :D You deserved it! :)

cik faiqah said...

kak fyna memang fashionista pun!!!i adore u so much:)

fatin syamimi abdul rashid said...

kak fyna mintakk cantik pun . nak jd mcm kak fyna boleh ?

fatin syamimi abdul rashid said...

mintak = mmang
error typing

Fyka said...

hehe,ur welcome syg..
u mmg layak digelar fashionista..
suka tgk style u tau.

♣dya aien♣ said...

awak..cantik.. :)

Halusinasi said...

wah, dah ada yg unterview..memang anda cntik + humble...tu sebab suka singgah ke blog ni...

Memo_Hazel said...

wah! best la cik fyna. :)

nafisah said...

fashionista ... pergh! mantap ah.. HAHA..
k.fyna.. u deserved it.. muah3..
heeXD.. luv u

Cik Ezy said...

fyna cantek..
layak digelar fashionista..
=)

msredcheesecake said...

hi fyna,
macam best jer contest style hijab tu.x leh nk join,jd voters da la....

Ijan said...

Salam fyna, terima kasih sudi singgah di facebook blogresipi. Gambar hijab semuanya cantik-cantik, teruja kak ijan tengok. :)

Bella Ayub said...

fyna memang lawa pun.. :)

Nadzirah said...

salam sis fina :)
memang fashionista pun sis ni tau. suka sangat tgk gambar2 sis. T___T sis berani cuba. taeringin nak jd mcm sis. hehe. good luck!

jom pg blog kita .. CIK DIREKTOR!

Amirrah Zawani said...

fyna agak bergaya jugak la :)

fyna said...

tq2..jgn puji sgt..t kembang kak fyna..haha