Thursday, April 28, 2011

fyna agak terharu

assalamualaikum

fyna nak ucapkan thanks sangat kepada sesiapa yang "like" page fyna secara rela atau tak rela and secara sengaja or tak sengaja..alhamdulilah tak sampai sebulan dah 4k "like" page fyna..

thanks tau!

and fyna nak jugak ucap thanks kepada yang sudi promote and tulis pasal fyna di blog..thanks sangat-sangat..terharu fyna tau..

1st adik zurainah abdullah


sebenarnya terharu sangat bila baca entry ni..dia banyak puji fyna..terlalu banyak..sampaikan tak tertadah pujian tu..thanks tau! ha dah tak tau nak ucap thanks banyak mana lagi..thankssssssssssssssssssssssss sangat!


2nd cik zie cantik

rasanya ramai kenal dia..sebab cik zie ni femes and follower ramai! so bila sia review video fyna..fyna agak terkejut and berbesar hati la.. thanks sebab suke video fyna even video tu paling banyak komen yang tak berapa best..hehe




thanks kepada semua yang always suport fyna




fyi page ni disediakan khas untuk kawan-kawan blog..
so tiada paksaan untuk like atau unlike page ni

thanks =)




11 comments:

zurainah abdullah said...

i.l.y so much sis.thnks ^^

Ardini Humaira said...

i sentiasa support u dear! jangan lupakan i tau ^__^

Halusinasi said...

selalu support cik fyna^^

Cik Ezy said...

nak terharu jgk..
hehekk

rara pinkmafia said...

ala dorg jeles.biarkan mereka.manusia biasa lah.grrrr geram.

Redbloodsnow said...

wahhh..zie lagiiiii lah terharu fyna buat special entry utk zie gak...hehe. Ttg ramai yg condemkan fyna dlm komen video tu...persetankan dorg yunk.

menyemak je dorg tu. anggap je fyna artis dan dorg tu jenis yg anti artis..haaa gitu. HAHA :P

Btw, ni zie nk tunjuk fyna hasil dari mengikuti tutorial shawl fyna tu. menjadi taw dear.

click sini if nk view -- http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/04/yayyy-berjaya-sudah-ikat-shawl-ala-hana.html


tenkiu sooooo much for that usefull tutorial :)

fatin syamimi abdul rashid said...

kak fyna . dun ever care apa org nk ckp . diaorg xkan bhenti berckp . just be urself . and be amazed as always . love you kakak cantikk :)

kucing said...

tahniah yer~!!

Lyeanna Wana said...

seyes sy ckp dr hati, spe x suke akk, dia gila. ok..habis cite

Izyan Masri said...

KEEP ON BLOGGING SIS FYNA YANG CUTE ! :D

FIRST RANDOM GIVEAWAY.GRANDPRIZE :RM100,COKLAT BROWNIES,REVIEW BLOG :D

Sharifah Syahirah said...

kak fyna suka sangat tgk akk punya blog,,,blog akk la blog prtama org tgk,,,n wjib tgk blog akk hari2,,,thanks utk tutorial yg banyk2 tu berguna sgt utk owg..