Sunday, April 24, 2011

berjalan di kl episode 1: 4 hari 3 malam di perkampungan korea

assalamualaikum

semua dah tau fyna ada kursus di HQ KL kan? and fyna selamat sampai di kedah pukul 6.30 pagi sabtu..nasib baik hari ahad boleh ambik cuti..badan pon rasa penat lagi..

HQ fyna di taman dagang ampang..so kali ni yang pergi kursus ditempatkan hotel di ampang hilir..agak berpusing jugak lah nak mencari hotel tu..dulu kalau kursus mesti dekat d'palma hotel..kali ni sebab ekonomi merosot..terpaksalah berjimat..hehe

owen hotel ampang




gambar = google

fyna tak snap pic bilik pulak..sebab time nak snap bilik berselerak gila-gila hehe..tapi ok la hotel ni even kecik je..yang bestnya bilik air dia bercermin! so boleh la intai-intai mandi.haha 

owh ya..sini boleh dikatakan kebanyakan orang korea..tak payah pergi jauh-jauh..sini boleh je temgok muka macam bi rain ke..macam kumpulan wonder girl ke..ha..semua ada dekat sini.terasa macam dekat korea pulak hehe

kiri kanan restoren korea...econsave ala korea pon ada..semua ada lah! so fyna memang teringin nak makan masakan korea tapi tak ada yang tulis halal

so dalam 4 hari tu...hari last tu baru nampak restoren makanan korea HALAL..omg! sedihnya tak dapat merasa =.= tak sangka ada.tak pe next time boleh pergi lagi..hehe

haaa sapa yang nak jumpa orang korea..datang la sini..hehe


3 comments:

zacky ~786~ said...

orang jepun ada tak ? hehe

...:i'm ezza haniza:.... said...

awesome :)

Munirah said...

k.fyna pun muka ala2 korea. terjah blog ni cukupp..hehe