Wednesday, April 27, 2011

at 1st terasa diri begitu kecil..at last ada yang nampak fyna..thanks abang zack

assalamualaikum

nak show off sikit gambar photoshoot haritu..peram dulu baru tunjuk..ekke

ok lah ini 1st time fyna join shoot dengan STY LO LEPAKING 

boss dia abang zack

1st tengok abang zack..takot nak tegur..sebab macam garang..rupanya abg zack ni mesra alam..dengan semua pon dia tegur..hehe yang pemalu pon boleh jadi tak malu..and dia jugak ada ajar macam mana nak berposing...

at 1st abang zack akan panggil model sorang demi sorang and bahagi photografer.. so setiap model ada 2 orang photografer..then abang zack akan pergi group by group untuk check..so memang best la cara abang zack handle..

fyna dapat 2 photografer..tapi gambar dari diorang tak de lah pulak..nasib baik abang zack curi fyna..suruh fyna duduk tengah panas and shoot fyna..haha tengah panas tau! dalam pukul 2-3 petang macam tu..berpeluh-peluh tapi tetap posing...hehe

model abang zack memang superb..semuanya pandai posing..semuanya yang memang dah lama dalam photoshoot ni..fyna je yang baru =.= trasa tergugat jugak tengok diorang pose..

owh time tu ada jugak male model..1st time tengok male model..pelik la pulak..hehe..tapi model ni, jay memang dah femes..dia act ada model competition tapi sempat lagi join photoshoot ni..dia tak sombong even dah lama dalam bidang ni.. ni fanpage dia http://www.facebook.com/pages/Jay-Jusin/115458551819863
thanks jugak dekat dia sebab promote fanpage fyna..hehe..and he adore cara fyna pakai hijab =P



yang last ni fav fyna..oh my tak sangka dapat jugak shoot teknik IR..selalu tengok orang punye je..hehe

thanks abang zack! owh fyi abang zack ada production sendiri and abang zack pon dah suruh fyna register untuk jadi model stylo lepaking ni..thanks sangat..tak sangka fyna dah ada agensi sendiri..yeay!




16 comments:

Cik Awan Dyana :) said...

wahh !! best nyerr .. fyna cantek sgt sgt .. :))

teeha said...

sis chantekkk :)

fnmh said...

waaa, cantik sangat sangat ! grr gerammm ni :') atin kenal jay jusin tu :) hee 1kolej :)

t e m b u m e said...

waaaa!
bestnya!
cane fyna leh terjebakkkkk dengan photoshoot ni memule?
ceciterr ceciterr!
hehehehe

kite minat. tapi tak berani nak cuba
gedik je kan!
macam la lwa sangat!
welk!
:P
(kutuk diri sendiri =,="

Saidatul Nazirah Awatif said...

sis.....
cun siot....
suka la tengok sis....

msredcheesecake said...

Cik fyna, congrats dpt join agency mr zack tuh...mesti best.u deserve it.pic last tu cun, modek n tekniknye.have fun modelling dear.

erra syahira said...

best kan tengok photoshoot nie..tingin gak nk involve..suke tengok cara dorang shoot pic..nice and kreatif..

PrincessHaNako said...

sekali tgk kan, fyna nie ade iras2 penyanyi rock Ella lah, heee :)

nafisah said...

sgt LAWA ...WEEE

saidatul noor farhana said...

waaa..best btoi la..untung awk...suka tgok gaya shawl 2..:)

mr**D said...

si J.J tu pon da ek??hehehehe...

Afiq Mane? said...

fyna,
u is a creative person..
i like your pic..

hunybie said...

wah da jadik model..
congrate..
wish u became fames hijab model..

...:i'm ezza haniza:.... said...

i pon adore u fyna! :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hah?? dah jadi model. pergh.. best kot.

Fid"s said...

dapat pengalaman baru kan...
all the best