Tuesday, March 29, 2011

ia membantu membuang lemak-lemak sekaligus melangsingkan badan

assalamualaikum




RM40 lebih
beli di COSWAY

mesti ramai pernah guna benda ni kan? yes! dia sangat bagus!

kalu kita baca dari katalog or internet..BodyLite ni tak payah nak massage-massage..just sapu je and dia akan burnkan lemak kita..

betol kah?

fyna dah try..tapi tak jadi pon =.= then fyna rasa macam rugi beli bende ni =.='
then anty fyna bagitau cara yang betol untuk gunekan BodyLite ni

fungsi sebenar BodyLite ni ialah

dia akan membantu proses pembakaran lemak..


so macam mana cara betol nak gunakan?

kalau kita nak pergi berjoging or bersukan or buat somthing yang mengeluarkan peluh..
sapu BodyLite ni dekat tempat yang berlemak..contohnya dekat perot, peha, lengan
then bila kita berjoging even 15 minit pon..badan kita akan rasa panas dan peluh keluar banyak
so bila peluh keluar banyak maknanya lemak kita tengah burn la kan..

so

BodyLite ni lah yang menolong keluarkan peluh kita..paham? so dia tolong kita la buat dua kerja..kita joging 15 minit pon dah macam 1 jam joging

dulu fyna main sapu je..pagi-pagi pergi kerja sapu dekat perot..dulu kan perot buncit..haha pastu 2 minggu buat macam tu tak ok pon perot fyna..then bila anty dah bagiau baru lah fyna tau..so fyna gunakanlah time nak joging

ada orang tanya macam mana fyna maintainkan berat badan



fyna just buat amalkan 4 benda ni
makan before pukul 8 malam
makan nasik sehari sekali..
tak tinggal breakfast..then skip lunch
minum air 15-30 minit lepas makan nasik

nak slim in 1 month? 

15 comments:

nur anis said...

alamak..kena joging jugak ke..baru nak skip joging..T.T

De' Nurul said...

mana nak dapat produk tu yang?

puterinuraqiliah said...

mcm best jeee..!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

no lima, sila bela cacing. hehehe. gurau je. fyna ni bagus lah. selalu bagi tips tau. thanks for sharing it dear.

maceklala said...

AHAHAH ADE TAK XTVT YG KELUARKAN PELUH TP TAYA KUA RUMA? HAHA =____________='

Ateyn Bella said...

kat mane nk beli bodylite ni? siyesly nk kempiskan perut buncit ni, huhu

Cik Tqah said...

makan mesti nak minum air..huhu.. lunch skang amek nasik sikit je.. hope bleh turun berat..1 more xsempat nk jog ke hape coz kije..hukhuk

Amirrah Zawani said...

kalo kena cara barulah berkesan kan.. :D

fad ali said...

besh!..

singgah2 la ekk..

http://faddesignaway.blogspot.com/

fad ali budak baru belajar

fyna said...

produk ni dapat dekat Cosway! hehe tapi ada jugak jual on9

kalau mls keluar rumah..joging je dlm rumah..hehe ala..buat je kerje rumah bersungguh2..

xpe pelan2 boleh turun jugak ok

Mama Gee said...

perghhh bilalah body mama nk kembali mcm body fyna nih...hik2..rinduss rsnyaa...

muda2 dulu pakai gak..tp hangat2 taik ayam je...pastu tak bersenam pun...harap lemak2 tu duk terbako sendiri je...buleh gitu? haha mmg tak buleh le jawapnyaa...

grawwrbabe. said...

akak.... tips akak inspirasi hani... hani sedang mengusahakan aktiviti membuang lemak ! :)

ehh , jatuh tergolek :) said...

kak fina,berapa harga bodylite nihh ?

Anonymous said...

cantiknye kak fyna!!!

Siti Jamaluddin said...

salam k'fyna,leh x klu sy nk beli bioglo ni ngn k'fyna je?nnt kt bnkin duit?cz agent cosway xde tmpt sy n ade pon jauh giler...if can...please emel me ct_quddus89@yahoo.com.my


tq