Friday, March 4, 2011

anonymous ni kalau samakan dengan dajal boleh?

assalamualaikum






tak paham dah..apa lagi yang tak puas hati pon tak tau lah.pakai tudung salah..tak pakai salah..time tak pakai tudung dulu tak dak pulak yang tegur itu ini..sexy ke apa ke..


tapi bila dah bertudung itu tak kena ini tak kena..sabaq la..tak boleh ka nak bagi masa kat someone untuk perbetulkan diri dia..ni tak..cakap tu macam perluru..komen la itu tak kena ini tak kena


kalau awak tu perfect sangat jangan la jadi anonymous..cuba tunjuk diri tu..nak jugak tengok bagus sangat ka? tau dak sapa yang jadi anonymous orang bodoh pandai..konon nak nasihat orang..hello..orang tak ambik pusing la kalau orang anonymous nak tegur ka nak kutuk ka apa ka..sebab anonymous tu hantu..macam tak wujud..syok pulak jadi anonymous kan? 


kalau nak jadi anonymous jadi la yang bermaruah..bukan jadi anonymous yang bila orang baca orang kutuk balik..tak ka tindakan awak tu bodoh?


sorry lah..saya tak ambik pusing bab anonymous ni..nak kutuk pon kutuk la..tau la dok stalk my blog and fb selalu..sampai dari hujung urat benang shawl saya pakai tu sampai tapak kasut saya p belek habis....lawa sangat kah saya ni..


bila orang tak jawab soalan dia tau pulak marah..nak jawab buat apa kalau dah soalan bodoh..saya tak mau lah jadi orang bodoh dengan menjawab soalan bodoh...memang  dah desperate sangat tu sampai dok tanya lebih dari 20 kali, saya kesiankan, saya jawab la satu..kesian sangat..sampai sangup dok tanya tiap-tiap hari 1 soalan..


susah betol bila jadi orang femes..dari atas sampai bawah dok belek habis..suka sangat la nak amek tau hal saya? awak nak saya layan awak tu 27 jam..kalau cmtu mesti awak suka kan? kesian lah anonymous..meroyan sorang-sorang..


tak payah lah nak stalk saya 27 jam naa..buat apa..bukan saya boleh bagi duit pon.haish..


saya boleh terima teguran dari anonymous yang baik..bukan anonymous yang bermata satu ni


semua blog femes mesti tulis pasal anonymous ni..dah sekarang saya femes..kena lah tulis jugak..haha


sekarang saya dah lock blog, lock formspring. lock semua album fb..letak gambar nerd dekat fb..ok sekarang saya cuma gadis kampung biasa dah..so puas hati? then tunjuk lah diri awak tu.. 




hello tak kan tak berani kot?




35 comments:

nada said...

sabar ye kak :)

Raihana Izzati said...

just remember dis.

They b an anonymous bcoz dey r ashamed of themselves.

so pity on them=(

nik farina aishah.... :) said...

kak fyna sabar ye ramai org yg dengki dengan ape yg kite buat ade je nk kutuknye .... tabah ye sis .. :) org macam tu tak layan lagi baik..

Halusinasi said...

alamak, cik anon ni membawa masalah sungguh^^

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sabaq naaa. hehe.

MiaJie said...

Hahhaa..
Orang yg dengki mmg begitu..
Biarkan saja babe..

aisya sakaria said...

hai kak fyna, nama saya anonymous. HEHE(sbnrnya silent reader hik)tapi sy tgk kakak cantik jaaa. tak ada pulak yg sexy nya. tp memang lh sexy jgk. org kalau cantik, pkai tutup semua nmpak mata je pun, org still mengata. org dengki. jgn dilayan. kite bako kite bako. hihi. sbar ye sis! :D

Nyonya Noor said...

lagi akak buat macam ni. lagi suka lah makhluk tuhan tu akak. biar kan aja. nak turut kan angat perangai makhluk tuhan tu kenapa? lantak kan. ie stalk kita sebab ie jeles. terang2 ie buat macam tuh. kita patut happy sebab that show yang ie cared about you. you should proud about that. :)

Uchi kay-f @hmad said...

sampai mcm tu sekali? takecare fyna..

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu pernah kena lagi terukk.. hmm.. sabaaooo je laa~

eydahazwan said...

alamakkk fyna mara..larii..heheh
xla gurau je

Zaza said...

huh...si anon mmg camtu pon

fiza_noor said...

usah dilayan anon ni fyna. nnt sakit hati. biorkan jer. nama pun anon, tak brani la tu wlu pun stalk hari2

Amirrah Zawani said...

abaikan je anon tu.. stakat cakap blakang buat apa kan.. fyna dah femes.. dorang dengki la tu :D

mofaizmz said...

haha.. makin ramai ada msalah dgn anon ni..

mcm dah jadi virus plak anon ni..

Faa Eryna said...

fyna, kesiannya u. tape, sabar je. memang akan ada orang yang tak puas hati kat kita, jadikan tu satu semangt untuk jd yg terbaik ! last2 dea je ternganga kan nanti ? haa. ;)

nn said...

haha. takde lah sampai sama dengan dajal ni mesti dah marah benar ni. sabar jelah. ayat cliche tapi memang betul. orang famous ni, ramai orang suka, ramai juga orang tak suka. adat dunia.

De' Nurul said...

hahahhahaha lagi kasi pedas lagi babe! aku nak tengok muka dajal tu. hekhek

cik aiLebiu said...

dia tnya pasal apa? huhu..

Lyeanna Wana said...

kak fyna, sile sepak je mereka tuh..

Marya Hana . said...

"hantu" tu jeles tgk awk kot
cik fyna..

...:i'm exxa haniza:.... said...

sabar yee siss :)

sugar2 kapas strawberry said...

anon=pengecut

Faza said...

tak yah layan je..die xtak nak tunjuk diri sebab die takut orang komen die plak...org mcm nie ibarat "baling batu sembunyi tangan"

kalau nk bagi nasihat..kene perkenalkan diri..kalau org taknak terima itu terpulang pd org yg dinasihati..kene masuk secara 'beradab' umah orang...baru org respect..ye dok?huhu..

Kumbang Jingga said...

yang pasti sy bukan anonymous hehehe...tak cool jd anonymous kan hehe...sabar lah..org femes memang bnyk dugaan..bila lah sy nk femes cam awk...huhuhuh

.nuruashia. said...

sape laa gerangan anon yg ta berhaty mulia itu? sys sabr tau..

fyna said...

@nadatengah sabar la ni syg

fyna said...

@Raihana Izzati wah! aggre,thanks ya

fyna said...

@nik farina aishah.... :) ok adik..thanks ya

fyna said...

@Halusinasi wajib!

fyna said...

@aisya sakaria haha exy dalam tutup ye =P thnks ye

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pun pernah kena dgn anonymous ni..sampai dia cakap lelaki yg ada blog is LOSER..panas alief..nasib baek alief dapat sabar..biarkan diaorang..diaorang cemburu la tu..yang penting kita buat bnda yang baek dan tak gnggu diaorang..k..sabar je k..

Anonymous said...

Ehh2 , sedap2 mulut je nk kata dajal.. kau tu pakai tudung ikhlas ke x? setakat nk puaskan hati org lain baik xyah. Kau murka kat Allah tahu x. Engko hipokrit. Buat x ikhlas. Pakai tudung pun x tutop aurat. HOI , pakai tudung kalau x tutup aurat ttp telanjang. Basic pun x tahu. Xde gune engko belajar agama. Aku ni jadi anon sbb malas nk buat akaun (pls take note!) dah la , buang masa je tegor kau. Suke hati ko la. Biar tmbah lgi dosa. Salam. Btw , aku harap teguran pedas aku ni akan buat kau sedar diri sikit.

mimi said...

Amboi2 sedapnya mulut ko bercakap yg anonymous!!awak tu cukup ke solat 5 waktu!!hanya ALLAH je yg dt hukum manusia bknnya awak anonymous hoi!!jgn igt awak tu perfect sgt mcm malaikat!!vudak!!!

amy amira said...

Salah pulak sy eja dpt,mimi dan amy tu adelah sy!!anonymous ni penakut!!!x nak munculkan diri dia!!!mcm lah dia solat 5 waktu!!!!mcm lah dia tu tuhan!!!hoi anonymous!!!baik ko x payah pakai pic org lain utk mengutuk kak fyna ok!!kalau berani mari lawan dgn aku!!!aku bagi pelempang kat ko!!!dajal setan vavi!!!