Friday, February 25, 2011

tak sangka ada jugak yang tengok cikgu fyna di youtube..=D

assalamualaikum

baru 3 video tutorial dah mengaku cikgu ye? haha act fyna tak sangka ada jugak yang ikut tutorial fyna punya hijab style tu dekat youtube..and memang gojes gila yang pakai..and siap download pon ada video fyna..wah! rasa bangga sangat..boleh tak nak masuk gadis melayu nanti? haha

tak sanga jugak ada yang mengomen dekat video dekat youtube tu..ada yang kritik, puji..sorry la..fyna baru je buat video ni..bila tengok balik..gelak sorang-sorang..tu lah bila nak kan video tu terlampau perfect..mengedit video tu dekat sejam..

padahal bila tengok balik rasa nak buang saja part-part yang tak penting =.=

jom memeriahkan channel youtube fyna



if korang perasan fyna dah ada tabs menu! yeay! haha padahal orang lain berkurun ada..thanks to encik uchi kay f..hehe dia yang bersengkang mata buat tabs tu..

dalam tabs beauty banyak yang fyna share pasal kecantikan and review produk yang best dan tak best..so harap korang enjoy di blog fyna! =)

owh owh kepada yang mengomen thanks ya.fyna take times la sikit nak mengaprove and blogwalking..tapi fyna akn jenguk jugak..jasa mu akan fyna balas ok! cewah! =P 

daaa..










5 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

saya baru follow blog akk,.sgt bezzz,. smpai spent time nk baca entry akk yg sblom2 ni taw,.keep it up,.=)))

tutorial akk pon kite tgk,.beshh!!

Raihana Izzati said...

ckgu fyna comel.

bli 1 tdg kt sy blh? ;)

kip posting video.

even xreti nk pakai,,tp suka tgk=)

ayuorked said...

u.. masuk lah gadis melayu.. lawa.. :) do follow me back..:) nnti ade mse sy dtg komen lagi :)

nik farina aishah.... :) said...

kak fyna !!! tahniah ye .... :)
style kak fyna very nice .. keep it up wat tutorial lagi ye ... :)

peaNut said...

wahhh...ada wat tutorial kat youtube gak eyh..nnti nk p tgk la..