Monday, February 14, 2011

seharian menjadi pelajar tak rasmi UTM Skudai

assalamualaikum

adik i,mimi merengek-rengek nak suruh i ikut parents i hantar dia dekat UTM, Skudai..haha sebab i baru sekali pergi UTM dia..sekarang dia dah sem 4..so i pon ikutlah

mintak cuti dekat bos hari khamis so i ada khamis sampai sabtu for holiday! yeay!

bertolak hari rabu petang so tido rumah maksu dekat negeri sembilan..so hari khamis bertolak untuk tido dekat rumah paklong dekat johor..tapi mimi suruh i dengan adik i tolong dia kemas bilik dia..haha fine! so mak ayah pon hantarlah kami bertiga dekat UTM

ala kemas sikit je..nak pergi bersuka ria sebenarnya and nak kenal dengan teman tapi mesra mimi..haha

kemas dalam 30 minit so pukul 3.30 kawan mimi dah datang..ok siap lawa-lawa konon..padahal shawl,baju,jeans semua pinjam mimi punya..nasib baik 1 size =.=..ni la kelebihan nya ada adik perempuan =P

mula-mula pergi makan..nyum nyum..ayam penyet time! oklah ni my first time makan ayam penyet ni..sebab ramai kata yang sedap kan..so bagi i..ok la..tak de la special sangat pon..ops! hehe..tapi yang bestnya ayam dia besar and rangup..so kudos! and murah..rm5 je..hehe


ni kawan mimi makan..pecel lele..sedap! act i dah makan dengan parents..so datang kali kedua teman member mimi makan pulak..
wah! dah jadi fans nampak =.=





ni bakso! boleh tahan la..tapi tak pedas..so off sikit la

RESTORAN BIBIK NO 31 JALAN PENDIDIKAN 3 TAMAN UNIVERSITI 81300 SKUDAIJOHOR. 



karaoke dekat giant taman U

so jam dah pukul 5 lebih..time to go home!

otw pusing-pusing dekat UTM tu i suruh diorang bawak tempat cun-cun..
mengidam nak berposing dah ni..haha



time ni dah tukar pakai cermin mata sebab mata i macam pedih sebab pakai contact lense =.=

so jadilah macam student UTM..kan2? haha















lastly..kami adik beradik! =P


mata bengkak + muka penat..terbaik!
lenguh bontot tau sebab dok dalam kereta berjam-jam =.=

2 comments:

Yaya said...

very cute korang semuaa :)

Amirrah Zawani said...

muka adik u macam diana rafar pun ada.. hehe :)