Saturday, February 5, 2011

photoshoot raya cina =P

assalamualaikum

minggu lepas i and my kazen, irna dapat call untuk photoshoot time raya cina..orang sibuk beraya, i pulak sibuk berposing..haha.. bile dapat tau ramai yang join outing ni..i pon ajak adik i,mimi and kawan adik i,intan untuk photoshoot sekali..diorang pon seronok la..tergedik-gedik tanya nak pakai baju apa..haha

pukul 6.00pagi dah bangun..ya lah nak siap-siap and makeupkan mimi and intan lagi..haish!

pukul 8pagi baru bertolak dari rumah padahal photografer suruh tunggu dekat masjid baling pukul 8pagi..haha
nasib baik jumpe jugak tempat tu..owh buat dekat LATA MENGKUANG SIK..sebelum ni i pernah dah buat photoshoot dekat situ..ni second time..tempat tu memang cantik!

semua gambar dari camera sendiri tau! gambar dari photografer next entry ok =)





outfit of the day
time ni xpakai tali pinggang and heels lagi..heels 4inci tau! tekedek2 i jalan..haha




me..mimi..intan..irna, kazen i
inilah model-model.. =P 




panaskan badan dulu dengan shoot sendiri-sendiri

time for posing!

 
 
 


lepas abes photoshoot,  pergi makan kenduri pulak..my boss kawen! eh adik dia kawen..hehe..

sementara tunggu paresnts i datang, kami minum dulu dekat jeniang..gile panas dekat time tu..yelah time tu tengah hari kot


kedai fav! dah la sedap! murah pulak..

 
 


time ni gile serabut..dahla berbaju kurung! panas pulak..haish!

tapi i suke pashmina i..even tebal tapi tak panas!

lepas pergi kenduri, terus balik tido..hehe..ok ini cerita khamis baru ni..tadi pon pergi kenduri..nanti i update..i tengah edit video tutorial ni..hehe..shawl tutorial la..makeup tutorial later ye..satu-satu =)

6 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

emm....:p

*dah tak tahu nk ucap ape lagi...ngeh ngeh*











-did i fall? don't hesitate ler-

safura zahari said...

wow,how come leh naik atas batu tu?dgn skirt labuh.dasat lah fyna.
bulu mata tu mmg trbaek! =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear sis. omaigoshhh, all the photos sgt cantik:) where's the location?
salam kenal kak fyna:)

Hassanah said...

bestnyer pg sungai (=
terliur pulak bile tgk abc tu =_="

MAT said...

model?

Ateyn Bella said...

cntek gile bulu mate, pehhh!