Tuesday, February 1, 2011

my fav eyeliner

assalamualaikum

ramai yang tanya i..eyeliner ape yang i pakai..i pakai brand yang murah je..hehe..and mesti ramai jugak yang pakai brand eyeliner sama macam i..i tak suka pakai pensel! i tak reti nak apply dekat mata..sangat susah!


Silkygirl Precision Liquid Eyeliner 


i suke sebab i rasa ni la eyeliner jenis liquid yang sangagt-sangat senang nak apply
warna dia cantik..macam berkilat sikit
senang nak basuh

ni gambar i pakai eyeliner silkygirl ni..see shining kan!



________________________________________________________________



Maybelline New York – Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner


1st beli i tak berapa suka sebab material dia tak berkilat macam liquid eyeliner
then lama-lama pakai baru i rasa best..sebab
sangat senang nak apply!...senang dari pakai pensel ok!
tahan lama
senang di basuh
memang terbaik kalau nak buat smokey eyes!

nampak? cantik kan? atas mata and bawah mata i letak gel eyeliner ni..and senang sangat nak smudgekan..



_____________________________________________________________


ini gabungan liquid eyeliner dengan gel eyeliner..=)


end for now


pssssst...upcoming is video tutorial! see ya later! =D

32 comments:

Izzul Amir said...

gyeah , you mekap sekali lagi ?
bhahaha joke joke ^^

Ateyn Bella said...

o i c, i pakai gel eyeliner silkygirl, best2. u shud try it :D

ardinihumaira said...

gel eyeliner tuh lawa la :D

Rozana Razali said...

i pon pakai silky girl tu, sng nk basuh, pakai air pon boleh.. =P

The Nurul said...

paling failed guna liquid eyeliner. tolong buat tuto please :(

azalia hjsalleh said...

suka entry fyna yg nie ;)
lya nie mmg jenis giler eye-liner
eye-liner x hbes lg dh sibuk na beli yg lain2
lya masih tercari2 produk yg sesuai untuk lya
thx kongsi eyeliner yg fyna guna ;)
tertarik dgn maybeline , harga dia mcm mne eyh?

Pinky Pixie said...

cantik je org lain pakai. yatie kalau pakai mesti ade tercomot sikit. hehe

combi said...

aja cket camne nk makeupkan bhgian mata bleyh?

ARJUNA.Inc said...

meh i edit mata u jdi wana ijau lak..hehe...eyeliner 2 da mnrik daa..huhu.. i like!!

Miss Ila said...

cantik lah. me love it =)

misz myza said...

oh serius mmg x reti nk pki gel eyeliner ni.. pensil lg senang.. if u dont mind, why not buat tutorial mcm mne nk pki gel or liquid eyeliner???

Sayang Amirah said...

eyeliner silky girl kita sama lah! :)

Amirrah Zawani said...

cantik la u pakai..
i tak reti bab2 eyeliner ni..
selalu tak pakai pun.. hee :)

nurulfaridah said...

Cantik :)
xpenah cbe gel eyeliner..

fyna said...

@Izzul Amir ha?

fyna said...

@Ateyn Bella yg bru tu ye? ok2 nanti i try =)

fyna said...

@ardinihumaira hehe a'ah

fyna said...

@Rozana Razali yezza..sebab tu best kan =D

fyna said...

@The Nurul hehe ok syg =D

fyna said...

@azalia hjsalleh fuyooo mesti byk colection kan? jeles!

fyna said...

@Pinky Pixie i pon pakai kadang2 tercomot..hehe

fyna said...

@combi insyallah =D

fyna said...

@ARJUNA.Inc nak warna pink boleh? =D

fyna said...

@Miss Ila thanks syg

fyna said...

@misz myza oh insyalah syg =D

fyna said...

@Sayang Amirah yeay!

fyna said...

@Amirrah Zawani i pon mula2 men hentam je you..skrg je yg pandai sket..hehe

fyna said...

@nurulfaridah you should try!

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

i pon suke eyeliner silkygirl tu. beshhh :D

Lieyana said...

bpe hrga eye liner ni?

mq said...

hye fyna! i baru je follow u. i nak try yg gel eyeliner tu,hurmm,sebab macam lagi senang nak tebal2kan kat mate,hehe,taktau lah! tp kat jogja i x jumpa plak!u beli make-up katne?

Lovelysya said...

gimme 5!
i use yg gel liner maybeline..mmg best kan..tp leceh nk basuh brush dia tuh..hehhee..

paling suka maybeline punya liquid liner..seyes best la for me...